Gaziantep'te HDP provokasyonu

Gaziantep'teki terörist saldırıda yaşamını yitiren 51 kişiden 37'sinin cenazesi bugün toprağa verildi. Cenaze töreni esnasında kente dışarıdan geldiği öğrenilen HDP ve PKK yanlısı bir grup, alanda bulunanları provoke etmeye kalkıştı. Bunun üzerine Gaziantepli vatandaşlar ile güvenlik güçleri provokasyona izin vermeyerek grubu olay yerinden uzaklaştırdı.

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2016, 00:00 Güncelleme 21 Ağustos 2016, 21:41
Gaziantep’te HDP provokasyonu

İÇİNDEKİLER

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde düğündeki terör saldırısında yaşamını yitiren 51 kişiden 37'sinin cenazesi toprağa verildi. Adli Tıp Kurumunda otopsi işlemi tamamlananların cenazeleri, ailelerine teslim edildi. Yeşilkent Mezarlığı Camisine getirilen cenazeler için helallik alındı ve dua edildi.

HDP'LİLER PROVOKASYON YAPTI
HDP'nin, saldırı sonrası Gaziantep'e giden kadın milletvekilleri, yanlarına aldıkları PKK yandaşlarıyla birlikte "Biji Apo" sloganları atarak polise saldırmaya çalıştı.



Cenaze sırasında bölgeye dışarıdan geldiği öğrenilen küçük bir grubun provokasyona kalkıştığı öğrenildi. Güvenlik güçleri ve bölge halkının kısa süre içerisinde tepki göstererek püskürttüğü terör yandaşları alandan uzaklaştırıldı.