Öksüz yürek!

İzmir’de inşaat iskelesinin altında can veren Ercan Özkaya’nın dramı ortaya çıktı. Temizlik işçisi genç adamın, kalbi delik olan kızı Elif’in ameliyatı içni inşaatlarda çalıştığı öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2016 Güncelleme 15 Ağustos 2016, 00:00
Öksüz yürek!

İÇİNDEKİLER

İzmir'in Bornova ilçesinde önceki gün yaşanan iskele faciasından dram çıktı. 10 katlı apartmanın dış cephe onarımı ve boyasını yaptıkları sırada kendilerini taşıyan demir iskelenin çökmesi sonucu hayatını kaybeden 3 işçiden 40 yaşındaki Ercan Özkaya için cenaze töreni düzenlendi. Törene, eşi Selma Özkaya (38) ile oğlu Doğukan (16) ve yakınları katıldı. Talihsiz işçinin olanlardan habersiz 9 aylık kızı Elif Mina da yakınları tarafından camiye götürüldü. Acılı aile tabuta sarılıp gözyaşı döktü. Cenaze namazının ardından Özkaya'nın cenazesi Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verildi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORDU
Evli ve 2 çocuk babası Özkaya'nın Bayraklı Belediyesi'nde temizlik işlerinde çalışırken 4 yıl önce işsiz kaldığı belirtildi. Genç adamın, geçici işlerle ailesinin geçimini sağladığı öğrenildi. Kalbi delik olarak dünyaya gelen kızı Elif Mina'nın ameliyat olması gerektiği için de masrafları karşılayabilmek üzere 6 ay önce inşaatlarda çalışmaya başladığı ortaya çıktı. Yakınları, 17 yıllık evli Özkaya'nın çevresinde sevilen bir kişi olduğunu ve eşiyle çocuklarına iyi bir gelecek bırakmak için gece gündüz çalıştığını belirtti. Bu arada diğer iki işçi de düzenlenen cenaze törenin ardından toprağa verildi.