Yavrularım ne yaptı size

PKK, FETÖ’ye saldığı sırayı geri aldı. Sur’da bombalı araçla terör eylemi düzenledi. Saldırıda gelinini ve iki torununu kaybeden dede Turan Aydın isyan etti: Ne istediniz bebelerden. Yavrularım size ne yaptı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ağustos 2016 Güncelleme 12 Ağustos 2016, 00:00
Yavrularım ne yaptı size

İÇİNDEKİLER

Hainler kol kola girdi! Büyük Türkiye'yi hedef aldı. PKK/PDY ve DAEŞ sistematik olarak saldırdı. Ancak amaçlarına ulaşamadı. Devreye giren eller FETÖ'yü sahaya sürdü. Onlar da milletten yediği sille ile yerle yeksan oldu. PKK tekrar görevi devraldı. Önceki gün Diyarbakır Sur'da, polis servis aracına bombalı araçla terör eylemi gerçekleştirdi. Saldırıda Kocaeli Gebza'de yaşayan ve akraba ziyaretine giden Aydın ailesini katletti. Muhammed Aydın (33), eşi Demet Yıldırım Aydın (31), çocukları Oğuz Kaan (6) ve Ceylinaz (2) ile birlikte 10 gün önce, kayınpederi Necati ve kayınvalidesi Behiye Yıldırım'ın yanına tatile gitti. Aydın ailesi, baba Necati, anne Behiye (52) ve baldız Derya Yıldırım (23) ile birlikte tarihi On Gözlü Köprü'yü görmeye gitti.

'MİLLETTEN NE İSTİYORSUNUZ'
Ardından bir restoranda yemek yedi. 7 kişilik aile otomobile bindikten sonra, büyük bir patlama yaşandı. Kayınpeder Necati Yıldırım ile damadı Muhammed Aydın ağır yaralandı. Demet Aydın ile çocukları, Behiye ve Derya Yıldırım öldü. Saldırıda gelinini ile torunlarını kaybeden, Turan Aydın, dün cenazeleri teslim almak için Gebze'den Diyarbakır'a gitti. Gözyaşları içinde isyan etti: Yavrularım ne yaptı size? Yavrularımı, kuzularımı verin bana. Ne istediniz bu çocuklardan? Türkiye'den, devletten, askerden, polisten, memurdan, bebelerden ne istiyorsunuz? Ne suçu var bu insanların? Allah'ım bu hainlere fırsat verme.




LANET YAĞDI
Diyarbakır'dan ambulanslarla götürülen Behiye Yıldırım ve kızı Derya Yıldırım'ın cenazeleri Ergani'de omuzlara alınarak mezarlığa götürüldü. Burada öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra, Behiye Yıldırım ile kızı Derya Yıldırım'ın cenazeleri üzerlerinde Türk bayrağı tutularak toprağa verilirken, yakınları ise gözyaşı dökerek teröre lanet okudu.