O katil yakalandı

Alman vatandaşı Rita Darı Winkler’i vahşice katleden Ali Kemal Seyhan sonunda yakalandı. Cani sevgili en kısa zamanda Türkiye’ye teslim edilecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ağustos 2016 Güncelleme 11 Ağustos 2016, 00:00
O katil yakalandı

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduktan 34 gün sonra cesedi bulunan Alman vatandaşı 39 yaşındaki Rita Darı Winkler'in katil zanlısı Ali Kemal Seyhan (47) yakalandı. Türk kökenli Winkler Antalya'ya çalışmak için gitmiş daha sonra kendisinden haber alamayan kocası Aşağı Saksonya Eyaleti'nin Soltau kentinde polise kayıp başvurusu yapmıştı.

HASTANEDEN KAÇMIŞTI
Kadın, kayıp başvurusundan bir ay sonra Gölcük'te betona gömülmüş olarak bulunmuştu. Yalova Mahkemesi tarafından hakkında tutuklama kararı çıkarılan kuaför Seyhan 9 Mart tarihinden itibaren İnterpol tarafından aranıyordu. Winkler, 3 Mart'ta Antalya'dan İstanbul'a ilişkisi olduğu Seyhan'ın yanına gelmiş ve daha sonra birlikte Çınarcık'taki yazlığa gitmişlerdi. 9 Mart'ta Almanya'ya dönmesi gereken Winkler uçağa binmeyince ailesi Türkiye'de arama başlatmıştı. Seyhan ile Rita'nın dört yıldır birlikte oldukları ortaya çıkmıştı. Almanya'da kalp tedavisi gördüğü hastaneden kaçan Ali Kemal Seyhan, ortadan kaybolmadan önce Winkler'den haberi olmadığını iddia etmişti. Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı'nın ısrarlı takibi sonucu aydınlanan Rita Darı Winkler cinayetinin katil zanlısı Seyhan önceki gün yakalandı. Katilin iade edilerek Türkiye'de yargılanması bekleniyor.