Melek gibiydi uçtu gitti

15 Temmuz’da şehit olan polis Ferhat Koç’un nişanlısı, ‘Aşkımız öyle büyüktü ki, saçımı bile saklıyordu. Melek gibi girdi hayatımıza ve uçtu gitti’ diye gözyaşı döktü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ağustos 2016 Güncelleme 06 Ağustos 2016, 00:00
Melek gibiydi uçtu gitti

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz gecesi şehit oldu polis memuru Ferhat Koç... FETÖ'nün darbe girişiminde Özel Harekat Daire Başkanlığı'na atılan bombalar hayattan kopardı genç polisi. Oysa hayatının aşkı Gizem Koç ile 31 Temmuz'da düğün yapacaktı. Nişanlısının şehit düşmesi üzerine dünyası karardı Gizem Koç'un. Sınıf öğretmenliği için Hakkari'nin Yüksekova ilçesine tayini çıktığında nişanlısının çok tedirgin olduğunu söyleyen Koç, "Yanıma fazla gelemeyecek diye üzüldü. Aşkı, sevgisi bambaşkaydı. Saç telimden saatime, kopan elbisemin parçasından küpeme, her şeyimi saklıyordu. Helikopter polisiydi, uçmayı çok seviyordu. Melek gibiydi, girdi hayatımıza ve uçtu gitti" dedi. Günlerdir gözyaşı döken genç kız, yaşadıkları aşkın büyüklüğünü şu sözlerle dile getirdi:

İLK VE SON AŞKI OLDUM
"Bana 'seni sevdiğimi biliyorsun ama içimi açıp görsen aklını yitirirsin, seni ne kadar çok sevdiğimi orada görürsün' derdi. İlk aşkı bendim. Sevgisine yetişemeyeceğimi düşünüyordum. 'Seni nefesim olduğu, bu akıl bende kaldığı sürece seveceğim' diyordu. Rabbim mekanını cennet eylesin."