İşte tiyatrocu

FETÖ’cü Hakan Şükür çark edenler listesine eklendi. 15 Temmuz’un tiyatro olduğunu söyleyen Şükür, attığı tweetle kendini aklamaya çalıştı: Halka kurşun sıkanlar ve onların ardındakiler şerefsizdir, haindir

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Temmuz 2016 Güncelleme 23 Temmuz 2016, 00:00
İşte tiyatrocu

İÇİNDEKİLER

Demokrasi ve hukuk devleti olan Türkiye 15 Temmuz gecesi ABD'de ikamet eden FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in bir ihanetine daha sahne oldu. Terörist başı Gülen'den emir alan yurt içindeki hainler harekete geçti. Milattan Önce 209 yılında kurulan ve o tarihten bu zamana kadar Türk milletinin ayrılmaz bir parçası olan TSK içine sızan hainler, emir-komuta zincirini deldi. Okyanus ötesindeki 'Ağabeyleri'nden gelen emirle darbe girişimine kalkıştı. Bunun için de halkın emanet ettiği tank, tüfek, savaş uçakları ve helikopterleri kullandı. Vatan haini olmakla yetinmeyen teröristlerin, hırsızlıkları da ortaya çıktı. Alçaklıkta birbirleriyle yarıştı. Başkomutan Erdoğan'ın çağrısıyla kalkışmaya karşı duran halkın üzerine mermi yağdırdı.



'CEZALANDIRILMALI '
Ancak bu durum 'Hür' yaşayan milleti yıldırmadı. FETÖ'cü hainler, milletten yediği tokadın etkisini iliklerine kadar hissetti. Teker teker 'pişmanlık' yorumları yapmaya başladı. Pensilvanya merkezli terör örgütünün elebaşı Gülen'den aldığı emirlerle daha önce de vatana ihanet edenlerden biri olan Hakan Şükür de çark edenlerin listesine eklendi. Kalkışmanın olduğu 15 Temmuz Cuma gecesinde, darbe girişimi başarılı olsun diye halka 'dışarı çıkmama' çağrısı yapan Şükür, ardından olayın 'Tiyatro' olduğunu söyledi. Ancak dün herkesi şaşırtan bir tweet attı. Mesajında Boğaziçi Köprüsü'nde vatandaşların üzerine ateş açan askerlerin görüntüsünü paylaştı. Ardından arkadaşlarını hedef alarak "Kendi halkına kurşun sıkanlar ve onların ardında kim varsa şerefsizdir, haindir. İzahı yok cezalandırılmalıdır.

DARBE
GİRİŞİMİNE ÇOK SEVİNMİŞTİ
Hakan Şükür, darbeye karşı sokağa çıkan vatandaşların oyuna geldiğini iddia etti. FETÖ'cü askerler tarafından yapılmak istenen darbe, tüm Türkiye'nin birlik olmasıyla başarısızlıkla sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın halkı sokağa çağırmasıyla birlik olan vatandaşlar, tanklara dur dedi. Hainlerin darbe girişimi FETÖ'cü Hakan Şükür'ü de mutlu etti. Şükür, yaşananların darbe girişimi değil, oyun olduğu ima edilen tweet'leri paylaştı.

Hainlere meydanları dar eden halk, FETÖ'cü Şükür'e şu tweetlerle haddini bildirdi:
Türk vatandaşlığından atılsın bu kanı bozuk.
Bunun Türkiye'deki tüm mal varlığına el konsun.
Bu yaratığa güvenilmez.
Hemen nasıl FETÖ diyeceksin. Yavaş yavaş olacak işte. Sonra da beni kandırdılar diyeceksin sen de.
Adapazarı'nın yüzkarası,
Siyonist'in tasmalı köpeği F.Gülen deyyusunun finosu bu. Maaşını Türk halkından alıp Siyonistlere hizmet eden sizler alçaksınız!
Sizden büyük şerefsiz var mı? Sattınız vatanınızı kime hizmet ediyorsan git ona köpeklik yap!