Oğuz Tongsir milleti aşağıladı

Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz Tongsir, bu milletin 5 lira için gelin arabasının önüne atlayacağını söyledi. Tongsir'in FETÖ'nün spor camiasındaki militanlarından olduğu öne sürülüyor.

Giriş Tarihi 21 Temmuz 2016, 00:00 Güncelleme 21 Temmuz 2016, 23:41
Oğuz Tongsir milleti aşağıladı

İÇİNDEKİLER

Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz Tongsir, Fethullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki askeri darbe girişimine ilişkin tepki çeken bir tweet attı.

TWEET'İ SİLDİ
Bu milletin 5 lira için gelin arabasının önüne atlayabileceğini söyleyen Tongsir, tepkiler üzerine tweet'i silmek zorunda kaldı.

Milleti aşağılayan ancak yazdığının anlaşılmadığını söyleyen Oğuz Tongsir, yazdığını anlamayanlarla işinin olmayacağını söyledi.

DARBE GİRİŞİMİNE SES ÇIKARMADI
Daha önce spor basınında olmamalarına rağmen Can Dündar ve Erdem Gül'ün tutuklanmasına bile tepki gösteren TSYD'nin, onlarca vatandaşın ve polisin hayatını kaybettiği FETÖ'cü hain darbe girişimi karşısında sadece bir cümlelik açıklama yapması tepki çekti..

SPOR CAMİASI İÇERİSİNDEKİ FETÖ'CÜLER İÇİN HAREKETE GEÇİLSİN
Devletin içerisine bir virüs gibi sızan Fetullahçı Terör Örgütü sahte belgeler üreterek spor kulüplerini de ele geçirmek istemişti. Örgütün TFF başta olmak üzere spor camiası içerisindeki militanlarının da acilen temizlenmesi gerekiyor...