Kansızlar babayı kandırdı

Ercan Kandemir’in 6 yaşındaki kızı Buse, kan kanserine yakalandı. Para sıkıntısı yaşayan baba tefeciden 2 milyon TL borç aldı. Ancak yavrusu LÖSEV sayesinde hayatta kaldı. Talihsiz adam ise “Dolandırıldım” diye ağladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Temmuz 2016 Güncelleme 11 Temmuz 2016, 00:00
Kansızlar babayı kandırdı

İÇİNDEKİLER

Ümran ve Ercan Kalendar çiftinin üç çocuğundan ortancası 6 yaşındaki Buse Selime Kalendar 3 yıl önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Doktorlar ilk önce küçük kıza 'Akdeniz ateşi' teşhisi koydu. Kullandığı ilaçlar ile daha fenalaştı. Daha sonra Buse'nin lösemi olduğu tespit edildi. Kızlarının hastalığını öğrenen aile büyük zorluklar yaşadı. Para sıkıntısı yaşayan acılı aile Buse'yi tedavi ettirmek için tefeciden 2 milyon TL borç almak zorunda kaldı. Buse, daha sonra LÖSEV' de tedavi altına alındı.

LÖSEV HAYAT OLDU
Kızının LÖSEV'de hayata tutunduğunu ifade eden baba Ercan Kalender şunları söyledi: 'Buse'nin kullandığı ilaçların bir dozunun 10 bin TL olduğunu duyunca bu işin altından nasıl kalkacağımızı düşünmeye başladık. Tefeciden 2 milyon TL borç almak zorunda kaldık. İnternet üzerinden yaptığım araştırmalar sonrasında Lösev'i tanıdım. Ardından Buse'yi Lösev'in hastanesine götürdük. Lösev tedavi sürecinde bizden herhangi bir ücret talebinde bulunmadı. Buse güneşi bile görmek istemiyorken Lösev'deki doktor ve hemşirelerin güler yüzlü hizmeti ile hayata tutundu. Şu an tedavimiz bitti. Çalışanlardan Allah razı olsun." Polis ise baba Ercan Kalender'in para aldığı tefecileri yakalamak için çalışma başlattı.