Sevdiğim için yaptım

Fuhuş yapan 17 yaşındaki A.K. adındaki kız suçüstü yakalandı. Verdiği ifadeyle herkesi şaşırttı: Sevgilimin borçları var. Kıskandığım için fuhuş yaparak borçlarını ödüyorum

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2016 Güncelleme 02 Temmuz 2016, 00:00
Sevdiğim için yaptım

İÇİNDEKİLER

Adana'da dün akıllara durgunluk veren bir olay daha yaşandı! Polis, günlük olarak kiraya verilen bir daireye yaptığı baskında, A.K. (17) ile onu pazarlayan Velit S. (23) ve daireyi fuhuş amaçlı kiraladığı belirlenen emlak komisyoncusu C.D.'yi (38) gözaltına aldı. Sorgusunda, fuhuşa kendi isteği ile başladığını söyleyen genç kız herkesi şaşırtan şu sözleri söyledi: 3 ay önce sosyal medyadan Abuzer K. ile tanıştım. Birlikte olmaya başladık, çok seviyordum. Ekonomik sıkıntıları olduğunu anlatıyordu. Bir gün, 'Bir kız bulup satacağım, ondan gelen parayla borçlarımı öderim' dedi. Ben de kıskanıp, beni pazarlayabileceğini söyledim. Böylece fuhuşa başladım. Abuzer, Antalya'ya çalışmaya giderken beni Velit'e emanet etti. Velit müşteri buluyor, ben de kazandığım parayı ona gönderiyorum.

'ARKADAŞ KURBANI OLDUM'
Fuhuşa aracılık yapmak ve küçük yaştaki kızı erkeklere pazarlamak suçlarından sorgulanan Velit ise, arkadaşının ricası üzerine bu işi yaptığını öne sürerek, "Abuzer benim arkadaşım. A.K.'yi bana emanet etti. Benden kız için hem yer hem de müşteri bulmamı istedi. Parayı da ona gönderiyordum. Arkadaş kurbanı oldum" dedi. İfadelerinin ardından genç kız A.K. ile emlak komisyoncusu C.D., serbest bırakıldı. Kızı erkeklere pazarlayan Velit S., tutuklandı. Abuzer K.'nin (22) yakalanması için ise çalışma başlatıldı.