FETÖ medyasından yalan ve iftira!

Türkiye'nin başarılı bir şekilde yürüttüğü diplomasinin ardından istediğini alarak İsrail'e diz çöktürmesi ve daha sonra Erdoğan'ın Putin'e mektup yazması şer çetesini adeta çılgına çevirdi. Erdoğan'ın Putin'e gönderdiği mektupla ilgili FETÖ'cü medya yine yalan ve iftira üzerinden algı operasyonuna başladı...

Giriş Tarihi 27 Haziran 2016, 00:00 Güncelleme 28 Haziran 2016, 00:49
FETÖ medyasından yalan ve iftira!

İÇİNDEKİLER

Türkiye düşmanı Fetullahçı Terör Örgütü medyası ihanette sınır tanımadığını bir kez daha gösterdi. FETÖ sayesinde parasına para katan Burak Akbay'ın sahibi olduğu Sözcü gazetesi ve Pensilvanya tarafından genel yayın yönetmenliğine getirilen Can Dündar'ın Cumhuriyet'i yine ortak algı operasyonuna başladı.

TALİMAT PENSİLVANYA'DAN
Başarılı diplomasinin ardından İsrail'e şartlarını kabul ettiren Türkiye'nin Rusya'yla da ilişkilerini düzeltmesinden rahatsız olan Pensilvanya, sahip olduğu medya üzerinden kirli bir algı operasyonuna başladı. Erdoğan'ın Rus uçağının düşürülmesiyle ilgili Putin'e gönderdiği mektup üzerinden algı operasyonuna girişen Sözcü ve Cumhuriyet mektupta özür dilendiğini öne sürdü.

Sözcü ve Cumhuriyet algı operasyonu yapmak için ortak manşetle yalana sarıldı

"KUSURA BAKMAYIN"
Sözcü ve Cumhuriyet maksatlı bir şekilde Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın açıklamasını çarpıtarak verdi. Erdoğan'ın mektubu ile ilgili açıklama yapan Kalın, Rus askeri uçağının düşmesiyle ilgili derin üzüntü duyduğunu belirterek, "Hayatını kaybeden Rus pilotun ailesine bir kez daha acılarını paylaştığımı belirtmek ve taziyelerimi sunmak istiyorum; kusura bakmasınlar diyorum" ifadelerini kullandığını söylemişti.

KREMLİN'DEN AÇIKLAMA
Kremlin'den yapılan açıklamada, "Erdoğan taziyelerini ifade ederek 'Üzgünüm' dedi" ifadesi kullanıldı. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rus savaş uçağının düşürülmesinde bir kasıt olmadığının altını çizdiği bildirildi.