Kemal saf dışı

Kılıçdaroğlu “Hapisteki PKK’lıya da DHKP-C’liye de gittik” dedi. Hiçbir şey olmamış gibi şehit törenlerinde boy gösterdi. Dün de şehit polis Nefize Özsoy’un cenazesinde safa girmek istedi. Ancak kendisiyle yan yana olmak istemeyen şehidin acılı eşi, onu görünce yerini değiştirdi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Haziran 2016 Güncelleme 11 Haziran 2016, 01:11
Kemal saf dışı

İÇİNDEKİLER

Askerimiz, polisimiz teröristlerin kanlı planlarını ortadan kaldırdı. Vatan için canlarını siper eden kahramanlar, şehadete ulaştı. Türkiye şehitlerine yanarken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözleri vatandaşın sabrını taşırdı. CHP katıldığı bir programda "Kimin sorunu varsa ilgileniriz. Biz hapiste hasta yatan PKK'lıya da gittik, DHKP-C'liye de gittik. Hiç ayrım yapmadık" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu bu skandal sözlerden sonra İstanbul'daki saldırıda şehit olan polislerin cenazesine katıldı. Vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Ancak buna rağmen durmadı. Dün de Midyat'taki hain saldırıda şehit olan polis Nefize Özsoy'un Edirne'deki cenaze töreninde yer aldı.

CHP'LİLER 81 KEZ TERÖRİST ZİYARET ETMİŞ
Ancak Kılıçdaroğlu, Şehit Özsoy'un Selimiye Camii'ndeki cenaze namazında tepkiyle karşılaştı. Şehit eşinin başında saf tutan polis Cumhur Özsoy, Kılıçdaroğlu'nun yanında durmak istemedi. Özsoy, diğer yanında bulunan emniyet müdürünün kulağına eğilerek bir şeyler söyledi. Ardından da emniyet müdürüyle yer değiştirdi. Cenaze töreninin ardından Kılıçdaroğlu'na bir vatandaş tepki gösterdi. Kalabalık içerisinden CHP liderine "Teröre destek vermeye devam edecek misiniz?" diye bağıran kişi CHP'liler tarafından darp edildi. Öte yandan CHP'li vekillerin 2016'da şu ana kadar, terör örgütü PKK'dan 43, KCK'dan 19, DHKPC'den 7 ve THKP-C'den 12 olmak üzere 81 ziyaret gerçekleştirdiği tespit edildi.





HOŞÇAKAL AŞKIM
Edirne dün şehidini uğurladı. Binlerce kişi Şehit Nefize Özsoy'un Selimiye Camii'ndeki cenaze törenine katıldı. Şehidin babası Süleyman ve annesi Hafize, ağabeyi Mustafa Çetin ve eşi Cumhur Özsoy taziyeleri kabul etti. Annesinin tayininin Mardin'e çıkmasından bu yana anneannesinde kalan Şehit Özsoy'un kızı Elif (4) ise cenazeye getirilmedi. Elif'in annesiyle 6 hafta önce Edirne'ye geldiği zaman görüştüğü öğrenildi. Şehidin annesi ile eşinin gözyaşları içerisinde tabuta bakışları yürekleri deldi. Şehit Özsoy, "Kahrolsun PKK" sloganları ve tekbirler eşliğinde şehir mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.