Cem Özdemir hainlikte sınır tanımadı!

Gezi Parkı olaylarında Türkiye'den ayrılmayan ve PKK'ya verdiği desteği gizlemeyen Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir sözde soykırım kararının ardından Türk düşmanlığını açık açık gösterdi. Kılıçdaroğlu da geçtiğimiz günlerde Almanya'ya gerçekleştirdiği ziyarette Cem Özdemir aracılığıyla Türkiye'yi Avrupa'ya şikayet etmişti...

Giriş Tarihi 02 Haziran 2016, 00:00 Güncelleme 02 Haziran 2016, 20:03
Cem Özdemir hainlikte sınır tanımadı!

İÇİNDEKİLER

Türk düşmanları yine devrede... Dünya kamuoyunda Türkiye aleyhinde kara propaganda yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'kankaları' Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir ve aynı partinin vekili Claudia Roth sözde Ermeni soykırımı tasarısına evet oyu kullandı.

TASARIYI BİZZAT CEM ÖZDEMİR HAZIRLADI
Tasarı, Ermenistan'daki soykırım anıtına çelenk koyan tek Türk olarak bilinen Cem Özdemir'in başkanlığındaki parti tarafından Parlamento'ya sunuldu. Parlamentodan onay alan tasarı, geçen yıl oylamaya sunulacaktı ancak Almanya ile Türkiye arasındaki ilişkilerin zedelenmemesi için dondurulmuştu. Fakat Yeşiller Partisi Başkanı Cem Özdemir'in çabaları ile yeniden gözden geçirilip parlamentodan geçirildi.



ERMENİ ROZETİYLE KÜRSÜYE ÇIKTI
Yeşiller Partisi adına konuşan ve tasarının mimarlarından olan Cem Özdemir, federal meclisteki partilere tasarıya verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Özdemir, sözde soykırımda Almanya'nın da suçlu olduğunu söyledi. Özdemir'in yakasında Ermeni rozeti ile kürsüye çıkması dikkat çekti.



KILIÇDAROĞLU'NUN KANKASI ÖZDEMİR TÜRK DÜŞMANLIĞINI AÇIKCA GÖSTERDİ
Cem Özdemir, Alman Federal Meclisi'nde yaptığı konuşmada tasarı ile ilgili konunun Türklere ahlak hocalığı yapmak ya da başkalarının işine karışmak olmadığını, 1915-1916'da yaşananların Alman tarihinin de bir parçası olduğunu söyledi. Özdemir, "Geçmişte bu korkunç suça ortak olmuş olmamız, bugün inkarcıların suç ortağı olacağımız anlamına gelmemeli" dedi.

Irak, Suriye ve Türkiye'de "Hristiyanların günümüzde de takibat altında olduğunu" savunan Özdemir, Doğu Hristiyanlığı için büyük endişe duyduğunu da belirtti.

CEM ÖZDEMİR HDP'LİLERLE CİZRE'YE GİTMİŞTİ


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Almanya ziyaretlerinde ilk gittiği isimlerden biri olan Cem Özdemir, Cizre'de terör örgütü PKK'ya karşı süren operasyonların sorumlusu olarak Ankara hükümetini sorumlu tutmuştu

CEM ÖZDEMİR HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU
İzmir'de bir vatandaş, Almanya'da sözde Ermeni soykırımı tasarısını Alman meclisine getiren isim olan Yeşiller Partisi'nin eş başkanı Cem Özdemir hakkında suç duyurusunda bulundu.

Almanya Federal Meclisi'nin, 1915 olaylarını sözde "soykırım" olarak niteleyen tasarıyı onaylaması, Türkiye'den sert tepkiyle karşılandı. Devlet erkanı ve siyasetçilerden gelen sert açıklamaların yanı sıra, İzmir'de Coşkun Işık isimli vatandaş Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Coşkun Işık, "Şuanda maalesef ülkemiz hem yurt içinde, hem yurt dışında bedbahtlarla savaşmaktadır. Bunu tüm insanlarımızın bilmesi gerekiyor. Yurt dışındaki hainleri anlıyoruz ama ülkemizin ekmeğini yemiş insanların geriye dönük böyle bir kalleşlik yapmasını anlayamıyoruz. Özellikle de Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir'i" dedi.