Hocam ofsayt!

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun, yasak aşkından bir çocuk sahibi olduğu ortaya çıktı. Oğlu Eşref Çınar’ı nüfusuna alan ünlü hoca, buna rağmen sevgilisi Sinem Yanmaz’ı mutlu edemedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Haziran 2016 Güncelleme 02 Haziran 2016, 01:49
Hocam ofsayt!

İÇİNDEKİLER

Spor dünyası, Galatasaray'ın eski Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun yasak aşkından bir oğlunun olduğunun ortaya çıkmasıyla sarsıldı. Bu şok bilgiyi, şu anda Bursaspor'u çalıştıran hoca ile aşk yaşayan Sinem Yanmaz açıkladı. Genç kadın, ünlü hoca ile Denizli'de görev yaparken tanıştığını belirtti.

HEMEN NÜFUSUNA ALDI
Ve o ilişkiyi anlattı: Oğlum doğduğunda Hamza Hamzaoğlu hemen nüfusuna geçirdi. Akhisar Belediyespor ile anlaşınca ben ve oğlum İzmir'de oturduk. Daha sonra milli takıma gidince İstanbul'a taşındık. Son zamanlarda oğlunu görmek için şoför gönderip aldırıyordu. Oğlumu Hamza Bey'in değil de şoförün almasını eşi Nergis Hanım istemiş. Bunu duyunca çok üzüldüm. Hamzaoğlu benden ve oğlumdan, eşinin haberdar olmadığını söylemişti. Beni yıllarca yalanlarla susturmuş. Meğerse eşinin haberi varmış ve oğlumla o da görüşüyormuş. Sonunda Hamzaoğlu, oğlumdan eşinin haberdar olduğunu kendisi bana itiraf etti. Yanmaz, Facebook adresinde bu yasak aşkını anlattı. Hamzaoğlu ile aralarında yaptıkları protokolü sıraladı. Oğlu Eşref Çınar'ın babası Hamzaoğlu ile yemek sırasında zafer işareti yaparken çekilmiş bir fotoğrafını da yayınladı.

EVET OĞLUMDUR
Hamzaoğlu, "Eşref Çınar nüfusuma kaydettirmiş olduğum oğlumdur. Doğduğu günden itibaren de babalık görevlerimi elimden geldiği kadar en iyi şekilde yerine getirmiş bulunmaktayım" dedi.



BANA YALAN SÖYLEDİ
Denizlispor'da medya sorumlusu iken tanıştığı 2 çocuk babası Hamza Hamzaoğlu ile ilişkisini anlatan Sinem Yanmaz, şu açıklamayı yaptı: Eşref Çınar Hamzaoğlu'nun annesiyim. Hamza Bey'in ailesi, çevresi, kariyeri, kişisel menfaatleri yüzünden 5 yıldır sustum. Ancak fütursuzca söylediği yalanının gün yüzüne çıkmasıyla sarsıldım. Beyefendi kişiliği ve karakteri ile sevilen, tarafımdan da bu yönüyle gurur duyulan Hamzaoğlu akıllara zarar bu tutumuyla beni tarifi mümkün olmayan şekilde yaralamış ve mağdur etmiştir.

TWİTTER YORUMLARI

* Beyler, kadın haklı dağılın
* Hamza, Hamzacık Hamzaoğlu
* İşte Hamza, İşte Hamza'nın oğlu
* Hamza+ oğlu, hayata geçmiş.
* Ofsayttan gol atmış Hamza
* Hamzacık dünyaya gelmiş...
* Hamza golcü müydü hatırlayamadım!
* Bence ofsayt falan değil, direk gol yemiş...
* Pozisyon ofsayt olduğundan gol geçersiz sayılmalı
* Hamza hoca, eşlerine dengeli davranır
* Hocam, Hamza'nın tutumunu bekleyip ona göre yorum yapmak lazım
* Sen de mi Hamza. Ah yalan dünya
* Sinem hanım, soyadın Yanmaz ama, yanarsın! HOCAM, yanlış kaleye gol atarsan olacağı bu!
* İkisi de güzel gol atmış. Ama kim kime atmış!

Emirhan ERGEN