Serin kanlı psikopat

ODTÜ’lü Atalay Filiz önce sevgilisini sonra TÜBİTAK’ta görevli Göktuğ ile kız arkadaşını öldürdü. Son kurbanı da Fatma öğretmen oldu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mayıs 2016 Güncelleme 31 Mayıs 2016, 02:01
Serin kanlı psikopat

İÇİNDEKİLER

Tuzla'da Fatma Kayıkci'yi öldüren katilin kimliği herkesi şoke etti. Asıl adı Atalay Filiz olan zanlının Galatasaray Lisesi mezunu olduğu ve ODTÜ'de doktora yaptığı ortaya çıktı. Asker çocuğu olan 29 yaşındaki Filiz'in seri cinyetlerine 2011 yılında başladığı belirlendi. Önce Rus sevgilisini ardından, çocukluk arkadaşı Göktuğ Demirarslan'ı ve aşık olduğu sevgilisini öldürdüğü ortaya çıktı.

Cinayet zanlısının, Fatma öğretmenin cansız bedenini taşıdığı bavul, olay yerine yakın olan bir çöp konteynerinde bulundu. Fatma Kayıkçı'nın çantasındaki yaklaşık 3 bin liranın da kayıp olduğu belirlendi.



SEVGİLİSİ KAYIP
Parmak izinden gerçek adının Atalay Filiz cinayetten sonra kayıplara karıştı. Fatma öğretmenin eşinin işlettiği çay bahçesinde çalışan Filiz, iki yıl kimliğini saklamayı başardı. Filiz 3 yıl önce öldürdüğü Göktuğ Demirarslan'ın çocukluk arkadaşıydı. Hava Kuvvetleri'nden emekli olan pilot İlhan Filiz'in oğlu olan katil zanlısı, 2010 yılında Demirarslan ile Paris'te erasmus programına katılıp aynı evde kaldı. Filiz, Demiraslan'ın sevgilisi olan Elena Radchikova'ya aşık oldu. Elena aynı zamanda sevgilisi Olga Seregina'nın da yakın arkadaşıydı. Hatta çifti Olga tanıştırdı. Hastalık derecesinde çifti kıskanan atalay filiz ikiliyi ayırmak için elinden geleni yaptı. Hatta Demirarslan'ın başka kızlarla çekilen fotoğraflarını Elena'ya gönderip "Seni aldatıyor" dedi. Başarılı olmayınca korkunç bir plan yaptı. İkisini de ortadan kaldıracaktı.


ARKADAŞLARINI ÖLDÜRDÜ
Olga Seregina'nın kaybolmasının ardından 3 arkadaş Ankara'ya döndü ve hemen ardından Göktuğ Demirarslan ile Elena Radchikova cinayete kurban gitti. Polis çiftin kullandığı aracı inceledi. Aracın altına yerleştirilmiş bir cep telefonu buldu. Araç, telefona yüklenmiş bir program sayesinde 2 hafta takip edilmişti. Yine Atalay Filiz, olaydan 6 ay önce silah almış, ev kiralamıştı. Filiz'in kullandığı araç cinayetten sonra Kütahya'da iki ayrı benzin istasyonunda kayıtlara takıldı. Ancak katil zanlısı yine bulunamadı.



DELİK DEŞİK ETTİ
Günlerdir konuşulan Fatma öğretmen cinayetindeki sır perdesi aralandı. Tarih öğretmeni Fatma Kayıkci'nin cesedi iki gün önce Tuzla'da boş bir arazide bulunmuştu. Cinayete kurban giden Kayıkci'nin ölümüyle ilgili araştırmayı sürdüren polis, herkesi şoke eden yeni bulgulara ulaştı. Kendisini Furkan A. olarak tanıtan kişinin gerçek kimliğinin cinayetten arnan Atalay Filiz olduğu tespit edildi. Filiz'in 16 Eylül 2013 tarihinde Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan (24) ve onu ziyarete giden kız arkadaşı Elena Radchikova'yı (26) öldürdüğünü belirledi. Çifti pompalı tüfekle öldüren zanlının sahte kimlikle Yunanistan'a kaçtığı belirtildi. Kısa süre önce Türkiye'ye dönen Atalay Filiz'in yakalanmamak için girdiği işlerde kendisine sigorta yaptırmadığı ve sigortasız çalıştığı öğrenildi.



KAMERAYA YAKALANDI
Polis olayın ardından çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerden birinde katil zanlısı Atalay Filiz'in kameraya yansıdığı belirlendi. Zanlı Filiz'in evden cesedin bulunduğu ağaçlık alana doğru tekerlekli bavulu çekerek ilerlediği görüldü.