Racon bozuldu

Sedat Şahin’in Beykoz’daki villasına dün uzun namlulu silahla ateş açıldı. Saldırıda Şahin’in kayınvalidesi Gülçin Erkerman kolundan yaralandı. Azmettiricinin ise Sarallar olduğu iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2016 Güncelleme 21 Mayıs 2016, 01:45
Racon bozuldu

İÇİNDEKİLER

Organize Suç örgütü lideri Sedat Şahin'in İstanbul Beykoz'da bulunan villası uzun namlulu silahla kurşunlandı. Olayda Şahin'in kayınvalidesi yaralandı. Sedat Şahin'in de evde olduğu sırada meydana gelen saldırının ardından Asayiş Şube, Organize Şube ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler olay yerine sevk edildi. Dün saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda, Şahin, kayınvailedesi, baldızı ve eşiyle birlikte kahvaltı yapıldığı sırada uzun namlulu silahlarla tarandı. Saldırıda Şahin'in kayınvalidesi Gülçin Erkerman omzundan yaralandı. Hastaneye kaldırılan Erkerman tedavi altına alınırken, saldırganlar olay yerinden kaçtı. Saldırının ardından olay yerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri dışında Terörle Mücadele, Organize Şube ve Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sevk edildi.

BİR KİLOMETREDEN ATEŞ
Yapılan incelemede saldırıyı gerçekleştirenlerin uzun numlulu silahla villaya yaklaşık 1 kilometre uzaklıktan ateş ettiği üzerinde duruldu. Olay yerinde inceleme yapan polis, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını da incelemeye aldı. Ekipler saldırganların yakalanması için çok yönlü soruşturma başlattı.



MAFYA KAVGASI
Sedat Şahin ve Saral grubu arasında 2004 yılında başlayan husumet 2005 yılında Saral Grubu üyelerinden Hüseyin Saral'ın İtalya'da vurulmasıyla iyice alevlendi. Son olarak Şahin'in kardeşi Vedat Şahin'in Nişantaşı'nda öldürülmesiyle iki grup arasındaki savaş zirveye çıktı. Azmettirici olduğu öne sürülen Yakup Kerem Saral'ın ise yurt dışına kaçtığı anlaşılmıştı.