Milyonluk vurgun

Dolandırıcılar, İstanbul’da tuzağa düşürdükleri yaşlı kadına 1 milyon 500 bin lira değerindeki dairesini 700 bin liraya sattırdı. Başka kadından ise 350 bin lira aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2016 Güncelleme 21 Mayıs 2016, 00:00
Milyonluk vurgun

İÇİNDEKİLER

Vatandaşın emeğini sömüren tele-dolandırıcılar İstanbul Beşiktaş'a dadandı! Kendilerini polis ve savcı olarak tanıttı. İki yaşlı kadını hedef aldı. Arkadaş olan 76 yaşındaki A.B. ile B.B. (64) isimli iki kadını arayan dolandırıcılar "Banka hesaplarınızdan terör örgütüne para aktarılıyor. Hemen paraları çekerek bizlere teslim edin. Operasyon sonrasında paraları iade edeceğiz" gibi bahaneler uydurdu. A.B. dolandırıcıların anlattıkları karşısında paniğe kapıldı.

1 MİLYON TL'Yİ TESLİM ETTİLER
Tuzağa düşen 76 yaşındaki kadın, Akatlar'da değeri 1 milyon 500 bin lira olan evini 700 bin liraya sattı. Parayı da dolandırıcılara verdi. B.B. isimli kadın ise aynı dolandırıcılara 350 bin lira kaptırdı. Hırsızlara 1 milyon liranın üzerinde para kaptıran iki kadın dolandırıldıklarını anladıklarında iş işten geçti. Şikayetçi olan iki kadını dolandıran çete üyelerinden biri yakalandı. Ancak paralar bulunamadı. Ekipler diğer iki zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Emir SOMER