Aldatıldığımı biliyordum!

Beratcan’ın babası Ergün Karakütük cinayetten 1 ay sonra eşine boşanma davası açtı. Adliye önündeki açıklaması ise şaşırttı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Nisan 2016 Güncelleme 29 Nisan 2016, 00:04
Aldatıldığımı biliyordum!

İÇİNDEKİLER

Annesinin yasak aşkına kurban giden Beratcan'ın ölümü Türkiye'yi yasa boğmuştu. Olayın üzerinden 1 ay geçtikten sonra baba Ergün Karakütük eşi Türkan Karakütük'e boşanma davası açtı. Dün adliyeye giden Karakütük, oğlunun ölümünden sorumlu tuttuğu eşinden boşanmak istediğini söyledi. Yasak aşk iddialarının ortaya atıldığı ilk günler "Eşimin arkasındayım" diyen Karakütük açıklamalarıyla şaşırttı.

TUTUKLANMASINI İSTEDİ
Baba Karakütük "Boşanma davası açtım. Çocuğumun ölümüne sebep oldu. Tutuklanması için de şikayetçi oldum. Beni aldattığını biliyordum. 'Sadece telefonla görüştük' dedi. 15 yaşındaki diğer çocuğumun psikolojisi bozuldu. Evim taşlandı. Adresimi değiştirmek zorunda kaldım işimden oldum. Eşimle görüşmüyorum. Nerede olduğunu bilmiyorum" diye konuştu. İstanbul Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra Tuzla'da cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük cinayeti korkunç bir gerçeği ortaya çıkarmıştı. Katil zanlısı Ersin Kaşıkçı, Beratcan'ı annesiyle ilişkisini gördüğü için öldürdüğünü söylemişti. Hatta anne Türkan Karakütük'ün kendisini azmettirdiğini iddia etmişti. Bunun üzerine anne gözaltına alınmış ancak 'yeterli delil olmadığı' gerekçesiyle serbest bırakılmıştı.


Katil Ersin Kaşıkçı, anne Türkan Karakütük'le ilişkisi olduğunu bu fotoğrafla kanıtlamıştı.