MHP'deki operasyonun medya ayağını Sözcü yürütüyor

Tamamen FETÖ'nün emri altına giren Sözcü paralel örgütün MHP'deki tezgahının medya ayağını yürütüyor. Gazete FETÖ'nün uyduruk anketlerini yayınlayarak Akşener'in başa gelmesi durumunda MHP'nin oylarını artıracağını hatta ana muhalefet partisi olacağını sanıyor.

Giriş Tarihi 28 Nisan 2016, 00:00 Güncelleme 28 Nisan 2016, 09:35
MHP’deki operasyonun medya ayağını Sözcü yürütüyor

İÇİNDEKİLER

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) MHP'deki tezgahını algı operasyonlarıyla ve uydurma anketlerle zemine oturtmaya çalışıyor.

Meral Akşener üzerinden MHP'yi ele geçirme operasyonuna soyunan FETÖ, Sözcü gazetesini de "işbirlikçi" olarak kullanıyor. Bugün Sözcü'nün manşeti tam bir FETÖ dizaynı olarak çıktı. Sözcü'nün bugünkü manşeti paralel çetenin MHP'ye operasyonunun kanıtı gibiydi. Paralel örgütün adayı Meral Akşener'in Uğur Dündar'a yaptığı "Gelirsem MHP'nin oyu yüzde 25'e fırlar" açıklamasına bir de anket uyduruldu.

SONAR'a ait anketle MHP'de Bahçeli giderse oyların artacağı iddiasına yer verildi. Çünkü FETÖ MHP'yi Akşener'le ele geçirip, Devlet Bahçeli'yi devirmek istiyor. Bütün bu operasyonların asıl amacı ise AK Parti iktidarını devirmek…

Bunun için uyduruk anketlere başvuran FETÖ, Sözcü'yü kullanarak MHP'deki kirli tezgahını gizlemeye olayı vatandaşa mal etmeye çalışıyor.