Önce dövdü sonra öldürdü

İzmir'de iki çocuk annesi kadın, şiddet gördüğü için boşanma davası açtı. Başka suçlardan hapse atılan kocası cezaevinden izinli olarak çıktı. Eşine mermi yağdırdı. 2 çocuk annesi talihsiz kadın, olay yerinde can verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Nisan 2016 Güncelleme 27 Nisan 2016, 00:28
Önce dövdü sonra öldürdü

İÇİNDEKİLER

Kadın cinayetlerine bir yenisi İzmir Seferihisar'da eklendi. Olay, önceki gün saat 23.00'te meydana geldi. İlk evliliğinden 2 çocuk dünyaya getiren Simge Alay, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Çocuklarının velayeti babalarına verilirken, Simge Alay, 8 ay önce ailesinin karşı çıkmasına rağmen sevip, mutluluğu yakalayacağını düşündüğü Kadir Alay ile dünyaevine girdi. Huzurlu bir aile yaşantısının hayalini kuran genç kadının yüzü yine gülmedi. Simge Alay'ın hayatı, ikinci evliliğinin ilk günlerinden itibaren gördüğü şiddet nedeniyle kabusa döndü. Bu süreçte karnından bıçaklanan Simge Alay, korktuğu için şikayetçi olamadı. İlerleyen günlerde şiddet görmeye devam eden genç kadın, dayanamayıp boşanma davası açtı ve eşi hakkında şikayette bulundu. Bunun üzerine mahkeme, Kadir Alay'a uzaklaştırma cezası verdi ve çeşitli suçlardan arandığı tespit edilince de tutuklandı.

ARKADAŞI DA YARALANDI
Evini ayıran Simge Alay'ın eşi Kadir Alay kısa süre önce hapis yattığı cezaevinden izinli çıktı. Bundan habersiz olan Simge Alay, evinin önünde Hakan Ç. adlı kişiyle sohbet ederken, Kadir Alay'ın pompalı tüfekle saldırısına uğradı. Kadir Alay, eşi Simge Alay ve Hakan Ç.'yi vurduktan sonra 35 TVF 91 plakalı otomobille kaçtı. Vücuduna çok sayıda saçma isabet eden Simge Alay, hayatını kaybetti. Ayağından yaralanan Hakan Ç. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Jandarma katil zanlısının yakalanması için çalışma başlattı.