FETÖ ve PKK işbirlikçisi gazeteye İngiliz Vodafone'dan destek

FETÖ ve PKK ile işbirliği içinde olan Birgün gazetesine İngiliz telekomünikasyon şirketi Vodafone’den finansal destek geldi. Şirket, müşterileri için hazırladığı kampanyaların sonuçlarını tirajları yerlerde sürünen gazetede açıklayacağını duyurdu.

Giriş Tarihi 20 Nisan 2016, 00:00 Güncelleme 20 Nisan 2016, 14:13
FETÖ ve PKK işbirlikçisi gazeteye İngiliz Vodafone’dan destek

İÇİNDEKİLER

FETÖ ve PKK'ya medya desteği veren gazetelerden olan Birgün'e, İngiliz telekomünikasyon şirketi Vodafone'dan yardım eli uzandı. Müşterileri için hazırladığı "Vodafone Faturasız'da Yükledikçe Çekiliş Hakkı Kazanın!" isimli kampanyada kazananların isimlerini Birgün'de yayınlayacağını açıklayan şirketin, tirajları yerlerde sürünen gazeteyi seçmesi ise akıllarda soru işareti bıraktı. Terör örgütlerinin medya organı gibi hareket eden ve tirajları 20 bin civarında olan bir gazeteye, İngiliz şirketinin böyle bir kampanya ile 'finansal destek mi veriyor?' sorusunu akıllara getirdi.

ÇAPULCU BOYNER'DE PKK GAZETESİNE REKLAM VERMİŞTİ
Boyner Grubu geçtiğimiz ay, PKK'ya yakın Özgür Gündem gazetesine 8 Mart Kadınlar günü için ilan vermişti. İçeriği dikkat çekici olan ilanda "Hayatını yaşa, hayallerini yaşa, çocuklupunu yaşa, olgunluğunu yaşa, okulda yaşa, işte yaşa, sevgiyle, aşkla, umutla yaşa, kendi kararlarını yaşa, saklanmadan yaşa, katlanmadan yaşa, susmadan yaşa, korkmadan yaşa, kalbinle, aklınla, bedeninle özgür yaşa, bir ağaç gibi yaşa, bir orman gibi yaşa" ifadeleri yer almıştı.