Rus krizi!

Şarkıcı Gönül Dilan, nişanlısının kendisini aldattığı Tatiana’ya tehdit yağdırdı Rus kadın soluğu mahkemede aldı Dilan hakkında 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Nisan 2016 Güncelleme 08 Nisan 2016, 00:00
Rus krizi!

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da yaşayan şarkıcı, manken ve dizi oyuncusu Gönül Dilan, evlilik planları yaptığı Celal adındaki nişanlısının geçen yıl kendisini aldattığını öğrendi. Nişanlısı, Rus Tatiana İ. ile birlikte olduğunu itiraf etti. Kıskançlık krizine giren oyuncu, telefon numarasına ulaştığı Tatiana İ.'ye "100 dolarlık o... Ben senden kat kat güzelim. Maymuna benziyorsun. Nişanlım seni sevmiyor." şeklinde mesajlar attı. Rus kadın savcılığa şikayette bulundu. Gönül Dilan hakkında hakaret ve tehdit suçlarından 9 aydan 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

ŞİKAYETİNDEN VAZGEÇTİ!
Duruşmada hakim tarafların barışması için duruşmaya 5 dakika ara verildi. Mahkeme koridorunda Tatiana İ. ile Gönül Dilan avukatlarıyla birlikte bir süre konuştu. İki kadın, hakime barıştıklarını söyledi. Sanık Gönül Dilan, kendisine edilen hakaretler nedeniyle mesajları yazdığını belirterek, "Beraatimi istiyorum" dedi. Tatiana İ. ise hakaret ve tehdit olaylarının sanık tarafından kendisine yöneltildiğini söyleyerek, "Ancak ben şikayetimden vazgeçiyorum" dedi. Hakim, şikayetten vazgeçilmesi üzerine sanık Dilan aleyhine açılan davanın düşmesine karar verdi. Tatiana İ.'nin, Dilan'ın 'Bir daha rahatsız etmeyeceğim' sözleri üzerine davasından vazgeçtiği belirtildi.

Ümit UZUN