Gözlerinden öperiz

Acı haber Mardin'den geldi. Terör örgütü PKK'nın düzenlediği saldırıda 3 asker şehadet şerbetini içti. Şehit Karadal'ın görme engelli babasının feryadı ise hainlere tokat gibi indi: Ben Kürdüm. Bu vatan bölünmez. Çünkü siz dünkü çapulcusunuz .

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mart 2016 Güncelleme 04 Mart 2016, 01:54
Gözlerinden öperiz

İÇİNDEKİLER

Güvenlik güçleri terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonları yoğunlaştırdı. Bir grup terörist ise Mardin Dartgeçit'e sızmaya kalkıştı. Durumu fark eden güvenlik güçleri operasyon yapınca, teröristler dağlık alana kaçtı. Jandarma Özel Harekât Timleri'nin sıcak takibi sonucu kalabalık terörist grup çembere alındı. Ancak bu sırada açılan ilk ateş sonucu, Üsteğmen Emrah Şahin (38), Astsubay Abdülkadir Çelik (34) ve Uzman Onbaşı Muhammet Karadal (26) şehit oldu. Çatışmada, aralarında grup sorumlusunun da bulunduğu 8 PKK'lı terörist öldürüldü. Üç şehidin acı haberi baba ocaklarına tez ulaştı. O ocaklardan biri Gaziantep'te yaşayan Karadal ailesinin eviydi. Görme engelli olan acılı baba Cuma Karadal, taziyeye gelenlere, "Düğüne gelmişler babam, ne gelin var, ne damat" diye feryat ederek Kürtçe ve Türkçe ağıtlar yaktı.

LANET OLSUN HDP BAŞKANINA
5 kızı bulunan acılı baba, sözleriyle hainlere tokadı attı: "Ben de Kürdüm ama bu vatan bölünmez. Türkiye bölünmeyecek. Atalarımızdan kalan bu bayrak inmeyecek. Siz dünkü çapulcusunuz. Allah, bizim yüreklerimizi yakanların da yüreklerini yaksın. Lanet olsun PKK'ya destek verenlere, lanet olsun HDP Genel Başkanı'na." Şehitlerden Üsteğmen Emrah Şahin henüz 1 yıllık evliydi. Mersin'deki ailesine acı haber dün sabaha karşı ulaştı. Merkez Komutanı Albay Ekrem Özer'den oğullarının şehit olduğu haberini alan Cafer ve Gülay Şahin gözyaşlarına boğuldu. Şehit Astsubay Abdülkadir Çelik ise evli ve 2 çocuk babasıydı. Efe 5, Zeynep ise 3 yaşında yetim kaldı. Baba Hamit Çelik ile anne Fatma Çelik, acı haberi memleketleri Manisa'nın Demirci İlçesi'ne bağlı Doğanpınar Mahallesi'nde aldı. Oğluyla son olarak bir hafta önce görüştüğünü söyleyen acılı baba, "İki oğlum daha var. Bu teröristlerin kökünü kazımak istiyorum. Kendim de girerim. Vatan sağ olsun" dedi. Öte yandan Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde devam eden operasyonlar sırasında ağır yaralanan uzman çavuş hastaneye kaldırıldı. Ancak kahraman asker, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.