Ölüm okulu

Lise öğrencisi Egemen F, oturdukları apartmanın 9'uncu katından atlayıp intihar etti. Talihsiz gencin, öğretmeninin tecavüzüne uğradığı için canına kıyan Cansel Kınalı ile aynı okulda okuması dikkat çekti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Şubat 2016 Güncelleme 28 Şubat 2016, 01:19
Ölüm okulu

İÇİNDEKİLER

Kayseri Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi'nden bir acı haber daha geldi. Öğretmeni Bayram Özcan'ın tecavüzüne uğrayınca canına kıyan Cansel Kınalı'nın ardından, dün de aynı okulda başka sınıfta okuyan 17 yaşındaki Egemen F. intihar etti. İçine kapanık olduğu belirtilen Egemen F., dün Köşk Mahallesi'ndeki sitenin 9'uncu katında bulunan dairenin balkonundan kendisini boşluğa bıraktı.

AİLELER PANİK İÇİNDE
Ailesinin evde olmadığı bir sırada atlayan gence, olay yerine gelen sağlık ekipleri kalp masajı yaptı. Ancak talihsiz genç, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Gencin cesedi otopsi için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yönetimin, Cansel'e yapılan tecavüz skandalını saklamaya çalıştıkları sırada aynı okulda ikinci intiharın olması, aileleri paniğe sevk etti. Herkes "Bu okulda ne oluyor" demeye başladı.