Aydın Doğan'ın son ihaneti

Terör örgütü sempatizanlarının yuvalandığı Doğan medyası yine büyük bir ihanete imza attı. Aydın Doğan'ın medya organlarına verdiği talimatla terör örgütlerini cici çocuk gösterme çabası devam ediyor. Doğan Haber Ajansı’nın servis ettiği haberin virgülüne bile dokunmayan Radikal.com.tr, haber metninden sadece “terörist” kelimesini çıkararak nasıl bir ihanet içinde olduğunu bir kez daha göstermiş oldu...

Giriş Tarihi 24 Şubat 2016, 00:00 Güncelleme 24 Şubat 2016, 18:34
Aydın Doğan’ın son ihaneti

İÇİNDEKİLER

Doğan Medya Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Radikal gazetesi aynı kuruluşun ajansı olan DHA'nın haberinden terörist ifadesini çıkartarak yayınladı.

ELİ KANLI ÖRGÜTE TERÖRİST DİYEMEDİ
Söz kosusu haberin sadece bir kelimesini değiştiren Radikal.com.tr her gün yeni bir ihanete imza atan PKK'ya terör örgütüne terörist demeye çekindi.

İKİYÜZLÜLÜK OKUYUCULARIN GÖZÜNDEN KAÇMADI
Aydın Doğan'ın Radikal gazetesini sözde demokrasi ve özgürlük haklarını savunan illegal yapılanmaların sözcülüğünde kullandığı ve bunun için diğer gazetelerinden farklı bir üslup ile yayın yaptırıldığı yıllardır biliniyordu. "Teröre karşı devletin yanındayız" açıklamasını yapan Aydın Doğan'ın, medyasındaki bu iki yüzlülük okurların da dikkatinden kaçmadı.

SAVCI KİRAZ'I ŞEHİT EDENLERLE OPERASYON ANINDA RÖPORTAJ

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın alıkonulduğu terör hadisesinde de Radikal gazetesi İsmail Saymaz imzası ile DHKP-C'li teröristlerle röportaj yapmış ve Savcı Kiraz'ın rehin alınma görüntülerini yayınlayarak örgütün adeta propagandasını yapmıştı. Tüm Türkiye Savcı Kiraz'ın kurtarılması için kenetlenmişken Radikal gazetsinin yaptığı bu haber büyük tepki toplamıştı.

İşte iki haberin karşılaştırması;