FETÖ medyasında hainlik bitmez

Aynı merkezden yönetilen FETÖ medyasından Zaman, Sözcü ve Cumhuriyet, Erdoğan'ın G-20 zirvesinde AB Konseyi Başkanı Tusk ve Komisyon Başkanı Juncker ile mülteciler konusunda yaptığı görüşmeyi bugünkü manşetlerinden “kirli pazarlık” başlığıyla vererek bir kez daha hainliklerini ortaya koydu.

Giriş Tarihi 09 Şubat 2016, 00:00 Güncelleme 09 Şubat 2016, 10:36
FETÖ medyasında hainlik bitmez

İÇİNDEKİLER

Fetullahçı Terör Örgütü'nün Türkiye'de büyük bir ihanet içinde olduğu ve Erdoğan düşmanlığı için her ihanete imza atmaktan çekinmeyeceği bir kez daha ortaya çıktı. Fetullahçı Terör Örgütü tarafından desteklenen Zaman, Sözcü ve Cumhuriyet gazeteleri bugün aynı manşeti atarak bir ihanete daha imza attılar.

AYNI MERKEZDEN YÖNETİLEN 3 GAZETE AYNI MANŞETİ ATTI

Aynı merkezden yönetilen 3 gazete Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın G-20 zirvesinde AB Konseyi Başkanı Tusk ve Komisyon Başkanı Juncker ile mülteciler konusunda yaptığı konuşmadaki dik duruşunu cımbızla seçerek "kirli pazarlık" diye veren FETÖ medyası alçaklıkta ve Türkiye düşmanlığında sınır tanımadığını bir kez daha ortaya koydu.

MİLLİ MESELELERİ BİLE ALÇAK MANŞETLERE MALZEME YAPTILAR
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mülteciler konusundaki duyarlılığı, Türkiye ve Yunanistan kıyılarında boğulan çocuklar, AB üyeliği, Türkiye demokrasisi, Türkiye Cumhurbaşkanı'nın Brüksel'de karşılanması konularındaki dik duruşunu, mültecilerin ve Türkiye'nin haklarına sahip çıkışını "Kirli Pazarlık" manşeti ile veren FETÖ medyası sosyal medyada tepki topladı. Taraf Gazetesi'nin itibarsızlaşmasından sonra Sözcü ve Cumhuriyet'i desteklemeye başlayan Fetullahçı Terör Örgütü, Türkiye'nin en önemli milli meselelerini bile alçak manşetlerine malzeme yaptılar.

TÜRKİYE'YE VE MÜLTECİLERE SAHİP ÇIKAN SÖZLERİNE "KİRLİ PAZARLIK" DEDİLER
Erdoğan'ın "Para Türkiye değil mülteciler için. Ne yapacaksınız mültecileri öldürecek misiniz? 3 milyar Euro vereceksiniz. AB'nin parasına ihtiyacımız yok. Yunanistan krizi sırasında verilen 400 milyar Euro'nun bir kısmıyla Suriye'de güvenli bir bölge açıp sorunu tamamen çözebilirdik. Türkiye 4 yılda 8 milyar dolar harcadı. Bize verdiğiniz tek sözü tutmadınız" sözlerini "Kirli Pazarlık" manşeti ile veren FETÖ medyasına sosyal medya üzerinden tepki giderek büyüyor.