Cesur yürek

Kick Boksçu Cesur Turgay, kendisini dolandırmak isteyen çete üyesini tek yumrukla yere serdi. Sonra da güvenlik güçlerine teslim etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ocak 2016 Güncelleme 29 Ocak 2016, 02:05
Cesur yürek

İÇİNDEKİLER

İzmir'de yaşayan ve Kick Boks'ta 4 dünya, 9 da Türkiye Şampiyonluğu bulunan 29 yaşındaki müteahhit Cesur Turgay'ı arayan dolandırıcılar, daha önce iş nedeniyle tanışmış gibi yapıp önce hal hatır sordu. Sonra Manisa Salihli'de altın dolu çömlek bulduklarını söyledi.

Turgay, kendisini arayan kişinin dolandırıcı olduğunu anladı. Çeteye buluşma sözü verdi. Jandarmanın takibi ile dolandırıcılarla bir araya gelen Turgay, kendini M.Y olarak tanıtan dolandırıcıyı tek yumrukla yere serdi. Cesur Turgay'ın cesareti ve sağlam yumruğu, çetenin çökertilmesini sağladı.



Kahraman, olayı şu sözlerle anlattı: "Dolandırıcıların bulunduğu yere gittim. Buluşma yerine dört kişi geldiler ancak üç kişi gizlendi, sadece bir kişi yanıma geldi. 'Seni tanıyamadım' dedi. Silah mı yoksa bıçak mı çıkaracaktı bilmiyorum. Ben de o sırada kroşe vurdum. Sırt üstü düştü ve bayıldı. Çenesi kırıldı. Benim de elim parçalandı" dedi.