Doğan medyası PKK'dan vazgeçmiyor

Doğan medyasından Radikal, "dağa çıkın" çağrısında bulunan İHD’nin başkan yardımcısı Eren Keskin'in terörle mücadeleyi zayıflatmak için yargıya yaptığı başvuruyu doğruymuş gibi manşete taşıdı.

Giriş Tarihi 26 Ocak 2016, 00:00 Güncelleme 26 Ocak 2016, 11:40
Doğan medyası PKK’dan vazgeçmiyor

İÇİNDEKİLER

Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Radikal.com.tr'nin tamamen FETÖ ve PKK yanlısı bir kadro tarafından hazırlandığı biliniyor. Radikal'in her haberi nerdeyse PKK'yı kollama ve PKK terör örgütü propagandası içeriyor. Tam bir "beşinci kol" faaliyetinin yürütüldüğü sitede yine skandal biçimde PKK'nın STK maskeli örgütü İnsan Hakları Derneği'nin terörle mücadeleyi zaafa uğratmak amaçlı ve yalanlarla süslenmiş başvurusu manşete çekildi.



Radikal'in haber kaynağı olan İHD'nin başkan yardımcısı Eren Keskin "Dağa çıkalım" diyerek PKK'ya katılma çağrısı yapmıştı. PKK'ya hizmet eden derneğin terörle mücadeleyi zayıflatmak için yaptığı başvuru ise Radikal'de manşet yapıldı. Eren Keskin aynı zamanda PKK terör örgütünün yayın organı Özgür Gündem'in de genel yayın yönetmeni. Böylece Aydın Doğan'ın medyasıyla PKK medyası arasındaki işbirliği de bir kez daha gözler önüne serildi.