Yüz numaralı adam

Klimaları sonuna kadar açıp üşüyen yolculara parayla şal veren Pegasus bu sefer zorunlu ihtiyaçlara da el attı. Ali Sabancı, uçakta tuvaletlerin paralı olacağını açıkladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ocak 2016 Güncelleme 17 Ocak 2016, 01:19
Yüz numaralı adam

İÇİNDEKİLER

Uçmayı kolaylaştıran havayolu şirketi sloganıyla hizmet veren Pegasus Havayolları'nda tartışma çıkaracak bir uygulamanın daha sinyali verildi. Neredeyse yolcularının aldığı nefes için bile para talep eden şirket son olarak tuvalet ihtiyacının da paralı olacağını söyledi.

İTALYA'YI ÖRNEK VERDİ
Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı,
İtalya'da otobanlarda bulunan tuvaletlerin paralı olduğunu örnek göstererek, uçakta da bunun gelir kaynağı olabileceğini söyledi. Sabancı katıldığı uçakta hosteslerin yolculara bozuk para sormasının eleştirilmesi üzerine "İtalya'da otobanda araba süren var mı? Bozuk paran yoksa tuvalete gidemiyorsun. Demek ki ben uçakta da bir gelir kaynağı elde edilebilirim" cevabını verdi. Sabancı'nın şirketi Pegasus daha önce uçuşlarda klimaları sonuna kadar açıp üşüyen yolculara parayla şal vermişti. Suyu 4 TL'ye satan mönüsünde yer alan uyku seti de dikkat çekmişti. Uçakta uyumak isteyenler uyku gözlüğü, battaniye ve şişme yastıktan oluşan set için 20 lira ödemek zorunda bırakılmıştı.

AĞAYA BELEŞ!
Su paralıysa WC'de paralı olur yani!
Tamam o zaman oturduğumuz yere işersek silmeyi unutmasınlar.
Protesto için boş pet şişelere işeyip uçakta bırakmalı çıkarken
Küçük 10, büyük 25 kuruş. Ağaya beleş!
Ahhahahahgaha! Pegasus uçak tuvaletlerini paralı yapacakmış.
Kolonya mendilci teyze de koyarlar kapısına.
Siz o işi bırakın tuvalet işletmeciliği yapın.YUH.
Yakında uçakta nefes almaya da para ister bu arkadaş.
Yapsınlar da sonra da bilet satabilirseler satarlar.