CHP'liler TRT binasını bastı!

CHP'li vekiller zorbalığı ve kanun tanımazlığı kendileri için bir ayrıcalık haline getirdi. CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, TRT binasına bilgi vermeden gelerek TRT Genel Müdürü Şenol Göka'ya açık açık hakaret ederek ana muhalefet partisinin sabıka dosyasına bir vukuat daha ekledi.

Giriş Tarihi 11 Ocak 2016, 00:00 Güncelleme 12 Ocak 2016, 00:46
CHP’liler TRT binasını bastı!

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Levent Gök, TRT Türk'te yayınlanan bir programda CHP ve Atatürk'e hakaret edildiği iddiasıyla TRT Genel Müdürü Şenol Göka'nın makamını izinsiz olarak bastı. CHP'li Gök, TRT binasında basın mensuplarının gözü önünde TRT Genel Müdürü Göka'ya hakaretler yağdırdı.

CHP'li Gök, "Seni de kabul etmiyoruz, sen burada genel müdürlük yapamazsın" şeklinde maksadını aşan açıklamalarda bulundu.



'KAPI KIRMA' TEHDİDİ
Randevuları olmadığı halde Genel Müdür Şenol Göka'nın makamına girmeye çalışan milletvekilleri kapıyı kırma tehdidinde bulundu. Özel Kalem de nezaketle ağırlanan CHP'li grup, TRT Genel Müdürü Şenol Göka gelince de kaba tavırlarını sürdürdü.

AK PARTİLİ METİNER: BU BİR SİYASİ EŞKİYALIKTIR
CHP'nin TRT binasını basmasına sessiz kalmayan Mehmet Metiner, Levent Gök'ün TRT binasına bilgi vermeden gelerek TRT Genel Müdürü Şenol Göka'ya hakaret etmesine sert tepki gösterdi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, CHP'li Levent Gök'ün TRT'yi basarak Genel Müdür Şenol Göka'ya hakaret etmesini "Siyasi eşkıyalık" sözleriyle sert tepki gösterdi.

Metiner Twitter'dan yaptığı paylaşımlarda saldırının hesabını sorulacağını kaydetti ve Göka'nın yalnız olmadığını belirtti.