Köprüden mutluluğa

Boğaziçi Köprüsü'nde intihar etmek üzereyken tesadüf eseri oradan geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ikna ettiği Vezir Çatraş, dün bir kamu kuruluşunda işe başladı. Çatraş, "Çok mutluyum" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ocak 2016 Güncelleme 05 Ocak 2016, 01:28
Köprüden mutluluğa

İÇİNDEKİLER

Vezir Çatraş, şeker hastası olan kızının 26 Aralık'taki doğum gününü göremedi. Bunalıma girdi, dayanacak gücü kalmadı ve intihar etmeye karar verdi. İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nün korkuluklarına çıktı. Kendini ölüme doğru bırakmak üzereydi. O sırada Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın konvoyu Boğaziçi Köprüsü'nden geçiyordu. Vezir Çatraş'ı intihardan vazgeçirmek isteyen polis, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aracını gösterdi. Vezir Çatraş, inanmadı. Bir süre daha direnen Vezir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görünce intihardan vazgeçti. Erdoğan, "Dindar biri intihar eder mi!" dedi. İşsiz olduğunu belirten Vezir Çatraş, dün iş başı yaptı. Köprüde telefonla ilgililere gereken talimatları veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, intihardan vazgeçirdiği Vezir Çatraş'ın durumunu yakından takip etti.

ÇOCUKLARIMLA BULUŞACAĞIM
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Vezir Çatraş, İstanbul'daki bir kamu kuruluşunda işe başladı. Vezir Çatraş, "Hayatımın en mutlu anlarını yaşıyorum. Yakında çocuklarımla da bir araya geleceğim. Çok mutluyum" dedi.



DİNDAR BİRİNİN İNTİHARLA İŞİ OLUR MU!
Vezir Çatraş, "Cumhurbaşkanım, Nerelisin diye sordu. 'Siirtliyim' deyince Güneydoğu insanının dinine bağlı olduğunu, intiharın da dinen günah olduğunu söyledi " dedi.

İki çocuk babası Vezir Çatraş, yen hayatında çok çalışacağını ve bir daha intiharı asla düşünmeyeceğini söyledi. Çatraş, son birkaç gündür kendisine verilen destek nedeniyle duygulandığını belirtti.