Posta yazarı Aldoğan'ın yeni skandalı

Soma'da meydana gelen maden faciasında şehit olanlar için, “Ne şehittir ne gazi, onlar Niyazi” ifadesi kullanan, PKK'nın tutuklu lideri Öcalan için "Apo'ya duacıyım" diyen ve daha bir sürü skandala ismi karışan Posta yazarı Yazgülü Aldoğan bu kez başörtülü bakan Sema Ramazanoğlu'nu hedef alarak "Kur’an kursu hocası gibi" ifadesini kullandı.

Giriş Tarihi 15 Aralık 2015, 00:00 Güncelleme 15 Aralık 2015, 16:22
Posta yazarı Aldoğan’ın yeni skandalı

İÇİNDEKİLER

Daha önce, Soma'daki maden şehitleri için "Ne şehittir ne gazi, onlar Niyazi" açıklaması yapan Yazgülü Aldoğan, yine büyük bir skandala imza attı. "Kadına Yönelik Şiddete Son" başlıklı toplantıdan izlenimlerini aktaran Aldoğan, Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun başörtüsüyle ilgili tuhaf yorumlar yaparak, hem İslam hem de kadın düşmanı olduğunu bir defa daha gösterdi.

İşte Aldoğan'ın söz konusu yazısı:
Birleşmiş Milletler Kadın Birimi ve Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu, İstanbul'da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın ev sahipliğinde "Kadına Yönelik Şiddete Son" başlıklı uluslararası bir toplantı yaptı. (...) Evlenen her üç kadından birinin çocuk yaşta olduğu, kız çocuklarının eğitimden 4+4+4 gibi kasıtlı bir yöntemle koparıldığı, onları eğitime kazandırmak için çalışan ÇYDD'nin yöneticilerinin hapislere atıldığı bir siyasi ortamda medyanın yazması neyi değiştiriyor diye anlatırken Türk bakanlık temsilcisi önüne bakıyor, BM temsilcileri şaşkınlıkla beni dinliyordu; büyük oturumlarda bunlar konuşulmaz çünkü! Uygulamadan, hükümet politikalarından kaynaklanıyor her şey. Toplantıdan çıkarken yeni Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu'yla karşılaştım. AKP, iktidarının ilk yıllarında Nimet Baş'ı bakan yapıyordu; şimdi Kur'an kursu hocası gibi duran Sema Ramazanoğlu modeline gelindi. Asıl zihniyet ve niyet buydu çünkü ve bu zihniyetteki bir iktidarda kadın daha çok şiddet görür. Boşuna havanda su dövüyoruz!