Antalya masalı

Hindistanlı gelin-damat, Antalya'daki lüks bir otelde 4 gün süren düğünle dünyaevine girdi. 1 milyon euroluk tören, herkesi kıskandırmaya yetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Aralık 2015 Güncelleme 08 Aralık 2015, 00:00
Antalya masalı

İÇİNDEKİLER

TATİL cenneti Antalya, 4 gün süren dillere destan bir Hint düğününe ev sahipliği yaptı. Hindistan'ın önde gelen Aggarwal ve Ahlawat ailelerinin çocukları, evlenme kararı aldı. Hindistanlı gelin Sonali Ahlawat ve damat Sumeet Aggarwal, düğün için Antalya'da karar kıldı. 5 yıldızlı otelde Hint geleneklerine göre yapılan düğün, herkesin ağzını açık bıraktı. Düğünün organizasyonu 3 ay öncesinden başladı. Dubai'den gelen tasarımcılar, oteli inceleyerek düğünle ilgili program kitapçığı hazırladı. Kitapçıklar, aralarında Hindistan Turizm ve Ekonomi Bakanı Ram Bilas Sharma'nın da yer aldığı yabancı konuklara dağıtıldı. Çift için otelin farklı mekanlarında her gece özel konseptler tasarlandı. Düğünde 12 profesyonel fotoğrafçı çalıştı. Konukların yöresel kıyafetlerle oteli "Bollywood" film platosuna çevirdiği düğünde "Osmanlı gecesi" gibi özel etkinlikler de yer aldı. Türk ve Hintli açşılar, her iki ülkenin yemeklerinden oluşan açık büfeler hazırladı. Davetliler için 300 odanın kapatıldığı düğün için 1 milyon euro harcandığı açıklandı. Düğününün masrafları, Hint gelenekleri gereğince gelinin ailesi tarafından karşılandı.

Hindistanlı gelin Sonali Ahlawat ve damat Sumeet Aggarwal, Antalya'da Hint geleneklerine göre düğün yaptı. Masalları aratmayan ve 4 gün süren görkemli Hint düğünü, ağızları açık bıraktı.