Damatsız düğün

Hakkari'de görevli uzman çavuş Ahmet Karavelioğlu, terör nedeniyle Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki düğününe gelemedi... Damatsız tören, gözyaşlarıyla başladı ve bitti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2015 Güncelleme 21 Eylül 2015, 00:00
Damatsız düğün

İÇİNDEKİLER

Birçok AB ülkesinin desteklediği PKK'lı hain teröristlerin, Doğu ve Güneydoğu'daki eylemleri, bir mutluluğa gölge düşürdü. Hakkari'de görev yapan uzman çavuş Ahmet Karavelioğlu (25), yol güvenliği nedeniyle Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki düğününe yetişemedi. Düğün töreni, damatsız yapıldı. Damadın babası Hamza Karavelioğlu, "Oğlumu geçen yıl onu nişanladık. En mutlu gününde oğlum yanımda yok. Oğlum, düğün tarihinin kesinleşmesine ve davetiyeler dağıtılmasına rağmen Hakkari'de karayolunun güvenli olmaması nedeniyle düğününe katılamadı. Terör belasının Türkiye Cumhuriyeti'nin üzerinden gitmesini istiyorum" dedi.

'TERÖR BELASI'
Anne ise oğlunun mutlu gününde yanında olamadığını ve vatanı beklediğini dile getirerek, "Oğlum yok ama ne yapalım, elimizden gelen bir şey yok. Komutanları izin vermesine rağmen oğlum olmadan düğün yapmak zorunda kaldık. Oğlumla gurur duyuyorum. Terör belasının bitmesi en büyük isteğim" diye konuştu. Eşinin yanında olmamasına üzüldüğünü belirten 21 yaşındaki gelin Fatma Karavelioğlu da "Vatan sağolsun" diyerek gözyaşı döktü. 3 gün süren düğünde davetliler davul ve zurna eşliğinde, gelinle birlikte oynayıp halay çekerek eğlendi.