Cinayet pansiyon

Denizli'de eğlence mekanı işleten Hasan Yiğit, Datça'da ağabeyinin pansiyonunda kar maskeli bir kişinin silahlı saldırısı sonucu öldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2015 Güncelleme 31 Temmuz 2015, 00:00
Cinayet pansiyon

İÇİNDEKİLER

Muğla'nın Datça İlçesi'nde pansiyon işleten Mustafa Gökcan (67), önceki gece 02.00 sıralarında oğlu Gürkan Gökcan (40), damadı Ömer Yiğit (41) ve damadının kardeşi Hasan Yiğit (38) ile bahçede oturduğu sırada elinde tabancayla gelen kar maskeli bir kişi "Denizlili" diye seslendi. Ardından da önce Hasan ve Ömer Yiğit'e sonra da Gürkan Gökcan'a ateş ederek kaçtı. Mustafa Gökcan'ın haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, göğsüne 3 kurşun isabet eden Hasan Yiğit'in öldüğünü tespit etti. Karnından yaralanan Ömer Yiğit ve bacağından yaralanan Gürkan Gökcan, Datça Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

EĞLENCE MEKANI İŞLETİYORDU
Durumu ağır olan Ömer Yiğit, daha sonra Marmaris Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Polis, akşam saatlerinde mahalleye gelen Denizli plakalı siyah bir araçta bulunan kişilerin pansiyonun yerini sorduğunu belirledi. Jandarma siyah arabadaki saldırganları ararken, Mustafa Gökcan'ın Denizli'den gelip Datça'ya yerleştiği, çay ocağı olarak işlettiği mekanı da geçtiğimiz yıl kamping ve pansiyon haline dönüştürerek damadı Ömer Yiğit'le birlikte işletmeye başladığı öğrenildi. Hayatını kaybeden Hasan Yiğit'in, daha önce Denizli'de de eğlence mekanı işlettiği ve bazı kişilerle husumeti bulunduğu öğrenildi.

Adem ÜLKER