Yalıda panik

İstanbul Kanlıca'da dümeni kilitlenen gemi Ethem Pertev yalısına çarptı. Kazada bir oda yıkıldı. Yalıda yaşayan Etel Baler ve ailesi ise büyük panik yaşadı. Yalıya komşu olan Sezen Aksu, Kenan Doğulu gibi isimlerin yalıları da büyük tehlike atlattı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2015 Güncelleme 22 Temmuz 2015, 00:00
Yalıda panik

İÇİNDEKİLER

Tarihi yalıda gemi dehşeti! Karadeniz'den Marmara Denizi'ne doğru seyir halinde bulunan Sierra Leone bandıralı buğday taşıyan 106 metre boyundaki Majed and Randy adlı kuru yük gemisi, dün dümen arızası nedeniyle kontrolden çıktı. Bir süre sürüklenen gemi İstanbul Kanlıca Barış Manço Caddesi 40 numarada yer alan Etel-Robert Baler çiftinin oturduğu tarihi Ethem Pertev Yalısı'na çarptı. Süslü Yalı olarak da bilinen yalının oturma odası büyük hasar gördü. O sırada evde bulunan Baler Ailesi ise büyük korku yaşadı. Kaza sonrası geniş güvenlik önlemleri alınırken, gemi Sarıyer Limanı'na çekildi. Türkiye Musevi Cemaati'nin geçici başkanlarından Sami Herman'ın kızı olan Etel Baler ile sanayici eşi Robert Baler'in oturduğu yalının birçok ünlü isme komşu olduğu öğrenildi.

ÜNLÜ İSİMLER ŞOKTA
Yalının hemen yanında yer alan Sezen Aksu, Kenan Doğulu, Gülşen Bubikoğlu, Ajda Pekkan gibi çok sayıda ünlü ismin yalısı da olası bir faciayı kıl payı atlattı. Kaza anında evinde bulunan Sezen Aksu dışarı çıkarak olup biteni izledi. ABD'de bulunan Kenan Doğulu- Beren Saat çiftine ise yalı görevlileri haber verdi.

Erdoğan YAPIK