Hayata aşık

Seçil Aşık, lise çağında uyuşturucu bağımlısı oldu. Aldığı tedavi sonrası kendini ve 20 arkadaşını kurtardı. Hayata sıfırdan başladı. Dizilerin aranan makyözlerinden oldu. Yaşadıklarını senaryosuna dökmeye başladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2015 Güncelleme 21 Temmuz 2015, 00:38
Hayata aşık

İÇİNDEKİLER

Antalya'da yaşayan Seçil Aşık'ın hayatı filmlere taş çıkarttı. Lise birinci sınıfa giderken sigara bile kullanmayan Seçil Aşık, "Bir kereden bir şey olmaz" deyip sigaraya başladı. Daha sonra arkadaşlarıyla birlikte uyuşturucu içti. 'Bırakırım' dediği uyuşturucunun bağımlısı oldu. Eroin alabilmek için ailesinin altınlarını ve dövizlerini sattı. "Gel uyuşturucu verelim" diyenlerin tacizine uğradı, darp edildi. 1 yıl sınıfta kaldı. Lise son sınıfta iken uyuşturucu kullanmaktan okuldan atıldı. Evini ve ailesini terk etmek zorunda kaldı. Uyuşturucu kullanırken defalarca ölümün eşiğine geldi. Tedavi için 1 kere Antalya'daki AMATEM'e yatırıldı. Ardından Manisa'ya gönderildi. Her tedavi sonrası biraz daha uyuşturucu kullanmaya başladı. Kurtulmak istese de hep başa dönüyordu. Bunun için birçok kez intihar etmeyi düşündü. Ancak bir türlü kurtulamadı. Defalarca intihar etmek istedi.

'KOLUM KESİLECEKTİ'

En son koluna enjekte ettiği uyuşturucudan dolayı sol kolu enfeksiyon kaptı. Hastanedeki doktorları kolunun kesileceğinden bahsederken bile O, uyuşturucuyu düşünüyordu. Narkotik polisleri onu bulup İstanbul'a gönderdi. Burada geçirdiği başarılı tedavi sonrası hem uyuşturucuyu hem de sigarayı bıraktı. Sosyal yaşantısı ve arkadaş çevresini değiştirdi. Eğitimine kaldığı yerden devam etti. Meslek edindi. Dizilerin aranan makyözlerinden biri oldu. Mankenlik ajanslarının çekimlerinde de görev almaya başladı. Kendisinden sonra 20 arkadaşına da uyuşturucuyu bıraktırdı. Bunlarla da yetinmeyip tüm yaşadıklarını film senaryosu haline getirmeye başladı.

Erdoğan ÖZTÜRK