Hayaller iftar çadırı hayatlar Doğan'ın yatı

Devlet Bahçeli'ye 'oruç' kumpası kuran Ahmet Hakan kendi kazdığı kuyuya düştü. Oruçsuz sobelenince "Ama fotoğrafı başkası çekti. Ağaçla konuşan gazete de bunu bastı" diye aklınca laf değiştirdi. Ama millet bunu yemedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2015 Güncelleme 15 Temmuz 2015, 01:25
Hayaller iftar çadırı hayatlar Doğan’ın yatı

İÇİNDEKİLER

Doğan Medya'nın amiral gemisi Hürriyet'in en adanmış yazarlarından Ahmet Hakan'ın son günlerde çizdiği profil, taraflı tarafsız bütün okurlarını şaşırttı. Hürriyet, Devlet Bahçeli'nin Ramazan günü çay içerken resmini kullanırken bu fotoğraf Ahmet Hakan'ın röportajında yayınlanmıştı. Ahmet Hakan "İkimiz de oruçluyduk" diyerek muhafazakar okurlarına da selam çaktı. Aradan 48 saat geçtiğinde ise aynı Ahmet Hakan, Datça'da bir yatta patronu Aydın Doğan, iş arkadaşları Mehmet Yılmaz ve Sedat Ergin ile beraber sigara tüttürürken Ahmet Hakan, oruç tuttuğunu beyan ettikten iki gün sonra bu lafını yemek zorunda kaldı. Fotoğrafları Rıza Zarraf'ın çektiğini yazdı. TAKVİM'e 'ağaçlarla konuşan gazete' dedi. Ardından da "Varsın bizim de tek kusurumuz iki gün oruç tutmamak olsun" diyebildi. Dün yine TAKVİM'e sataşmaya çalışan Ahmet Hakan'a tekrar hatırlatıyoruz:

BİZİ DAHA FAZLA YORMA
Mesele ağaç değil, fotoğrafı kimin çektiği de değil. Masada viski ya da çay olması da değil. Senin oruç tutup tutmanan da değil... Mesele Devlet Bahçeli'ye 'oruç tutmuyor' kumpası yapılması... Mesele o fotoğrafın neden basıldığını soran gazetecilere 'oruç avcılığı yapıyorlar' demen! Kendini oruç tutuyor gösterip "İki gün oruç tutmasak da olur" seviyesine inmen... Yani meseleyi anlamadığın gibi, haberleri çarpıtmakla suçladığın TAKVİM'i çarpıtma lafla suçluyorsun. O yüzden iyisi mi artık biraz sus, bizi de daha fazla yorma! Bu arada Ahmet Hakan dün de soyal alay konusu oldu.

İşte o yorumlar:
Fotoğrafı kim çektiyse çekti, nasıl sobelendim sen onu söyle!
Bir imam hatiplinin dramı...
Nereden geldiğin değil nereye gittiğin önemli. Bkz. Ahmet Hakan!
Bu iş "Tek kusurumuz namaz kılmamak olsun" şeklinde devam eder.
Adam hala kimi teknesi kimin fotoğraf makinesi diyor. Hacı sen orucu da bıraktın mı onu söyle!
Adam mahalleyi değiştirdi. Makarnaşarap ile çapkınlığa da başladı. Sonunda orucu da bıraktı.
Ağaçla konuşan gazete ile boşa konuşan adam kapışıyor.
Ahmet iyisi mi sen iftara Takvim'e git. İşi tatlıya bağla...
Artık kendini muhafazakar çevrelere imam-hatipli diye pazarlamaya uğraşma Ahmet!
Hayaller iftar çadırı hayatlar Aydın Doğan'ın yatı!