Kemal mutlu Feryal umutlu

İşadamı Kemal Gülman ve Feray Gülman boşandı. TAKVİM'e konuşan işadamı Gülman çıkan karardan memnun olduğunu dile getirdi. Feryal Gülman'ın ise gözünü mal paylaşım davasına diktiği iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Haziran 2015 Güncelleme 27 Haziran 2015, 00:14
Kemal mutlu Feryal umutlu

İÇİNDEKİLER

İşadamı Kemal Gülman, 21 yıllı eşi Feryal Gülman'dan önceki gün boşandı. Karar gündeme bomba gibi düştü. Mahkeme, Gülman'ın istediği 200 milyon TL tazminatı ve aylık 200 bin lira nafaka talebini reddetti. Heyet, Kemal Gülman'ın Feryal Gülman aleyhine "Kötü muamele gördüğü" iddiası ile açtığı 500 bin liralık tazminat talebini de kabul etmedi.

MAL PAYLAŞIMI DAVASI
İş ve sosyete dünyasının yakından takip ettiği Kemal ve Feryal Gülman çiftinin boşanmasının ardından çiftin, mal paylaşım davasından çıkacak sonucu beklediklerini öğrenildi.

Halen Çağlayan Adliyesi'nde süren mal paylaşımı davasında ise mahkemenin vereceği kararı sadece boşanan ikilinin değil cemiyetin önemli isimlerinin de merakla beklediği öğrenildi.

'BEN MEMNUNUM'
Son dönemin en çok ses getiren boşanma davasını yaşayan ünlü işadamı Kemal Gülman TAKVİM'e konuştu. Süreç hakkında önemli açıklamarda bulundu. Tazminatsız ve nafaka vermeden boşanmaktan memnun olduğunu belirten işadamı şunları ifade etti: "Bu şekilde boşanmaktan elbette memnunum. Zaten haksız yere bana açılan davalar vardı. Şimdi bu davalar birer birer benim lehime sonuçlanıyor. Yani onun yapmış olduğu haksız ve benim de helal olan mallarım ile ilgili mahkeme doğru kararı verdi."
İşadamı, "Bundan sonra ne yapacaksınız?"sorusı üzerine, "Ben daha gözümü yeni açtım. Feryal hanım bir çok gazeteye beyanat veriyor.
Ben onun gibi boş konuşmak istemiyorum.
Biraz dinlenmek ve düşünmek istiyorum" şeklide yanıt verdi.

ENDİŞELİLER
Öte yandan, Çiftten alacaklı olan kişilerin mal paylaşımı davasının bitmemesi nedeni ile keyiflerinin kaçık olduğu öğrenildi. Feray Gülman'ın, eski eşi aleyhine açtığı boşanma davası sırasında mal varlığına tedbir konulması nedeniyle alacaklıların mahkeme sonucunu bekledikleri ifade edildi.

21 YILLIK EVLİLİK BİTTİ
Son dönemin en ses getiren boşanma davası önceki gün sonuçlandı. Gündeme bomba gibi düşün Mahkeme kararında, 21 yıllık eşinin ihanetine uğradığını iddia ederek dava açan Feryal Gülman'un ve Kemal Gülman'ın boşanmasını onayladı. Ancak, çiftin istedikleri tazminatların reddini verdi.

MEVLÜT YÜKSEL