Süper baba

Van'da 13 çocuğu olan 85 yaşındaki Abdullah Sevinç, bu kez de ikiz babası oldu. Büyük bir şaşkınlık yaşayan 85'lik baba, "İkiz beklemiyorduk. Bundan sonra başka çocuk düşünmüyoruz. 15 çocuğum oldu. Bunlar bana yeter" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Haziran 2015 Güncelleme 11 Haziran 2015, 00:00
Süper baba

İÇİNDEKİLER

Gençlere taş çıkardı! Van'ın Bahçesaray ilçesinde oturan ve 10 çocuğu olan Abdullah Sevinç, (85) eşi Hanife Sevinç'in 15 yıl önce vefat etmesinin ardından kendisinden 39 yaş küçük olan Mihrinaz Sevinç ile evlendi. Bu evliliğinden de 2 erkek ve bir kızı dünyaya gelen Sevinç'in son olarak, 76 yaşındayken baba oldu. Aradan 9 yıl geçtikten sonra geçen yıl 85 yaşına basan Sevinç, bir çocuk daha yapmaya karar verdi. Ardından da eşi hamile kaldı. Abdullah Sevinç'te heyecanla beklemeye başladı. 20 gün önce doğum sancıları başlayan 46 yaşındaki Mihrinaz Sevinç, hastaneye kaldırıldı. Ardından da doğum gerçekleşti.

'SÜRPRİZ OLDU'
Ancak çifti büyük bir sürpriz bekliyordu. Daha önce kontrole gitmeyen Sevinç çifti, tek çocuk beklerken, ikizleri dünyaya geldiğini öğrenince önce büyük bir şok, ardından da büyük bir sevinç yaşadı. Erkek olan ikizlere, Hasan ve Hüseyin adını veren baba Abdullah Sevinç, ilerlemiş yaşına rağmen minik bebeklerle en az eşi kadar ilgileniyor. Çocuklarına mama veren ve uyutmak için çaba gösteren Abdullah Sevinç, "İkiz beklemiyorduk. Allah'ın taktiri. Yaşım geçti ama sağlığım yerinde. Biraz da utanıyorum. Ama yapacak bir şey yok. Bundan sonra başka çocuk düşünmüyoruz. 15 çocuğum oldu. Bunlar bana yeter" dedi.

Önder ALTINAL