Kardeş katli

Orhan Yıldız, eşine şiddet uyguladı. Evden uzaklaştırıldı. Bunun üzerine boşanma kararı aldı. Ancak 2 ağabeyi karşı çıktı. Aile içi kavgada bıçaklar konuştu. Kardeş bıçağıyla yaralanan dayakçı koca, kurtarılamadı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Haziran 2015 Güncelleme 09 Haziran 2015, 00:58
Kardeş katli

İÇİNDEKİLER

Adana'da aile içi başka şiddeti beraberinde getirdi. 44 yaşındaki Murat Yıldız, eşinden boşanmak istediği için tartıştığı 38 yaşındaki kardeşi Orhan Yıldız'ı bıçaklayarak öldürdü, diğer kardeşi Fırat Yıldız'ı da (40) ağır yaraladı. Kozan ilçesinde fırın işçisi Orhan Yıldız (38), geçen hafta eşine şiddet uyguladığı için evden uzaklaştırma cezası aldı. Bunun üzerine Yıldız, eşinden boşanmaya karar verdi. Durumu öğrenen Adana'daki ağabeyleri Murat Yıldız ve Fırat Yıldız, önceki akşam ilçeye giderek, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda kardeşleriyle buluştu. Murat Yıldız, kardeşine eşinden boşanmasına karşı olduğunu söyleyince aralarında tartışma çıktı.

PARKTA BIÇAKLI KAVGA

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Orhan ve Fırat Yıldız kardeşler, ağabeyleri Murat'a sandalyeyle saldırdı. Bunun üzerine yanında taşıdığı bıçağı çıkaran ağabey Yıldız, 2 kardeşini çeşitli yerlerinden yaraladı. Ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı kardeşlerden Orhan Yıldız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Fırat Yıldız ise Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kavga sırasında darp sonucu yaralanan ve hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen kardeş katili Murat Yıldız ise polis tarafından gözaltına alındı.

Murat KARAMAN