TIRajedi

Kirli İttifak, seçimlere günler kala bir kez daha ihanet kardeşliği yaptı. MİT TIR'larının teröristlere silah taşıdığı yalanını kullanan Gülenciler ve CHP seçimde HDP'ye oy toplamak için zıvanadan çıktı. Üçlü koalisyon iktidarın değil adeta memleketin temeline dinamit koydu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2015 Güncelleme 30 Mayıs 2015, 01:37
TIRajedi

İÇİNDEKİLER

Yeni Türkiye'nin önüne engel olmak için akla hayale gelmeyen yöntemler deneyen eski Türkiye'nin figüranları son yaptıklarıyla vatana ihanet konusunda adeta çığır açtı. CHP, MHP, HDP, DHKP-C, PKK, Gülen Örgütü, Aydın Doğan'ın başı çektiği sermaye gibi çok farklı kesimin birleştiği ittifakta son olarak Gülenciler, HDP ve CHP ön plana çıktı.

KASETLERİN EFENDİLERİ

Gülen'in lideri olduğu Paralel Örgüt'e mensup asker ve savcıların Ocak 2014'te operasyon yaptığı MİT TIR'ları ile ilgili olduğu iddia edilen görüntüler seçime günler kala Cumhuriyet gazetesinde yayınlandı. Hukuk dışı yollar ve montajla elde ettiği görüntüler ile ülke siyasetini dizayn etmeye çalışan Gülencilerin bu ihanet pozları, Kemal Kılıçdaroğlu tarafından on gün önce "Filmleri var. Kamyonlardaki kasaların nasıl açıldığının görüntüleri var. Ben de seyrettim" sözleriyle dile getirilmişti. CHP lideri daha önce de yine devlet sırrı içeren Dışişleri dinlemesi öncesinde, bu kaydı dinlediğini ifade eden sözler sarf etmişti. Kendisi de bir kaset operasyonu sonrası göreve gelen Kılıçdaroğlu'nun Paralel Yapı kaynaklı ses kayıtlarını sürekli önceden dinlemesi ise CHP ile Gülen Örgütü'nün bir kanıtı olarak dikkat çekerken MİT TIR'ları iftirasının ise HDP'ye barajı geçmesi için yardım olarak atıldığı iddia edildi.

O görüntülerle ilgili önemli karar!

CHP'DEN BM ÇAĞRISI!

HDP'nin barajı geçmesi için müritlerine sandık çağrısı yapan Gülen bu videoyu çekerken, HDP için oy kaybına razı olduğunu belirten CHP de kaseti izlediğini itiraf etti.Bu senaryo ile HDP'nin "Kürtleri öldürenlere silah veriliyor" yalanını söyleyip oy toplaması amaçlandı. Ancak gözü dönmüş ihanet kardeşliği bu kez iktidarı hedeflemek isterken Türkiye'ye iftira attı. Batılı ülkeler tarafından desteklendiği ispatlanan IŞİD'e silah taşıdığı yalanı hemen CHP'li isimler tarafından dillendirilirken İzmir vekili Rıza Türmen "Birleşmiş Milletler yaptırım uygular. Hükümet istifa etmeli" diyerek kendi ülkesine iftira atmaktan çekinmedi. Gülencilerin yabancı dilde yayın yapan gazetesi ise bu haberi dünyaya servis etti. Aydın Doğan'ın bu kez katılmadığı üçlü koalisyonun kendi ülkesine iftira atma hainliği "Adamlar HDP'yi meclise sokalım diye memleketin dibine dinamit yerleştiriyor. Bu Gülencilerin, CHP'nin yaptıkları ihanetten başka bir şey değil" şeklinde yorumlandı.

Paralel örgüt 5 ay önce Aydınlık'a sızdırmış!

Savcılıktan Cumhuriyete soruşturma