Bir İstanbul masalı

18 yaşına geldiğinde ölüm riski taşıyan Ahmet Emin, hayalini kurduğu İstanbul'a ve Fenerbahçe'ye kavuştu. Rüyaları gerçek olan Emin, "Artık çok mutluyum" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2015 Güncelleme 23 Mayıs 2015, 00:00
Bir İstanbul masalı

İÇİNDEKİLER

Kas erimesine bağlı yürüme yetisini kaybeden ve hayata tutunmak için hayallerini Anadolu Ajansı'na anlatan Ahmet Emin Ateş'in (11) Fenerbahçeli Volkan Demirel, Emre Belözoğlu ve Emmanuel Emenike ile bir araya gelme hayali gerçek oldu. Henüz 11 yaşında olan Ahmet Emin Ateş, Ankara dışına hiç çıkmadı. Denizi ve İstanbul'u sık sık rüyasında gördü. Kas erimesi hastasılığı nedeniyle 18 yaşına geldiğinde ölüm riski taşıyordu. Bir hayali vardı. O da İstanbul'u denizi ve Fenerbehçe'yi görebilmekti.

TEDAVİ UMUDU VAR
Bu hayalini, LİMAK Holding ve Anadolu Ajansı tarafından organize edilen "Bir İstanbul Masalı" programı çerçevesinde gerçekleştirdi. Fenerbahçe'nin antrenmanını izledi. İstanbul'un turistlik yerlerini gezdi. Seyahatinin tamamlanmasının ardından duygularını dile getiren küçük çocuk, "Çok mutluyum. İstanbul çok güzel" dedi. küçük çocuk, diğer hayalinin ise kök hüçre tedavisine dahil olup hayata tutunmak olduğunu belirtti.