Üst geçitte korku

İşine gitmek için sabah saat 07.00'de yola çıkan genç kız kabusu yaşadı. Metrobüs üst geçidine çıkan talihsiz genç kız bıçakla yaralanıp gasp edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2015 Güncelleme 10 Mayıs 2015, 00:00
Üst geçitte korku

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da 25 yaşındaki 'İş Güvenliği Uzmanı' genç kızı bıçaklayan ve cep telefonunu gasp eden zanlı yakalandı. Zanlıyı, gasp ettikten sonra sattığı cep telefonu ele verdi. Bahçelievler'de oturan 'İş Güvenliği Uzmanı' Eda Nihan Ö. (25), 2 Mayıs Cumartesi sabahı 07.00 sıralarında Mecidiyeköy'deki iş yerine gitmek üzere evinden çıktı.

ARKADAŞ OLALIM
İncirli Metrobüs Durağı'na gidebilmek adına üst geçide çıkan kızın yanına yaklaşan bir kişi, iddialara göre Eda Nihan Ö.'nün yolunu kesti ve genç kıza önce, "Seninle arkadaş olmak istiyorum" diyerek sözle taciz etti. Kızın tepki göstermesi ve bağırması üzerine bıçağını çıkaran saldırgan Eda Nihan Ö.'yü birkaç yerinden yaraladı ve kızın cep telefonunu gasp ederek kayıplara karıştı. Yaralanan Eda Nihan Ö. çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen ambulans ile hemen hastaneye kaldırıldı ve tedaviye alındı.

SATIŞ KAMERADA
Asayiş ekipleri, kısa sürede saldırganın açık kimliğini belirledi. Gasp Büro Amirliği Polisleri, saldırganın gasp ettiği telefonu cep telefonu bayisine sattığını tespit etti. İş yerinin güvenlik kamera görüntüleri de incelenince, zanlının Emre O. (23) olduğu belirlendi. Hırsızlık ve uyuşturucu kullanmak suçlarından dolayı birçok sabıkaları bulunan zanlı Güngören'de yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi.

Emir SOMER