Kılıçdaroğlu'nun taşeron vaadine cevap

İBB Başkanı Topbaş, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun "taşeronu bitireceğim" vaadi için "önce CHP'li belediyelerde bitir, inanalım" dedi.

Giriş Tarihi 08 Mayıs 2015, 00:00 Güncelleme 08 Mayıs 2015, 11:22
Kılıçdaroğlu’nun taşeron vaadine cevap

İÇİNDEKİLER

Sancaktepe ilçesinde İBB'nin yatırımlarının toplu açılışında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun "Taşeron işçi kalmayacak" vaadini değerlendirdi.

CHP'li ilçe belediyelerindeki taşeron işçilerin kovulduğunu hatırlatan Topbaş, Kılıçdaroğlu'na seslenerek "Kardeşim sen genel başkansın, CHP'li belediyelerde taşeronu bitir sonra sana inanalım" dedi.

"TAŞERON İŞÇİLERİNİ KOVUP BİTİRDİK DİYORLAR"
"Taşeron işçiliğini ortandan kaldıracağım" diyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Topbaş, "Taşeron işçiliğini ortaya çıkartanlar bunlar, şimdi de tutturmuşlar biz bunu bitireceğiz diyorlar. Bizde de 12 bin civarında taşeron var. Taşeronları biz kendi bünyemizde kadroya almaya çalışıyoruz. Kardeşim sen genel başkansın, büyükşehirlerde ve ilçelerde belediyelerin var. Sen orada taşeronu bitir ve ben buralarda bitirdim ben bunu ortadan kaldırabilirim de ki inanalım. AK Parti'den CHP'ye geçen ilçe belediyelerinde başa geldikten sonra taşeron işçilerini işten çıkardılar, böylelikle taşeronu bitirdiklerini söylüyorlar. CHP'li ilçe belediyelerinde yaptıkları gibi galiba tüm taşeron işçileri işten çıkarmayı vaad ediyorlar" dedi.