Gülen terör örgütünden şok plan!

Pensilvanya'da kanlı planları yapan ve Türkiye'deki tetikçilerine uygulatmak üzere emir veren örgüt lideri Fethullah Gülen'in bir kirli planı daha ortaya çıktı. Devletin gizli kalması gereken bilgi ve belgeleri yabancı istihbarat servislerine sızdıran paralel polislerin MHP, CHP ve HDP'den milletvekili yapılacağı öne sürüldü...

Giriş Tarihi 23 Şubat 2015, 00:00 Güncelleme 23 Şubat 2015, 19:14
Gülen terör örgütünden şok plan!

İÇİNDEKİLER

Gülen terör örgütü köşeye sıkıştıkça saldırmaya ve Türkiye içinde kanlı planlar yapmaya devam ediyor. Son olarak paralel örgütün 25. dönem milletvekili genel seçiminde casusluk suçundan cezaevinde bulunan polislerin MHP, CHP ve HDP'den milletvekili yapılacağı öne sürüldü. Bunun ilk adımını 'casusluk' soruşturması kapsamında tutuklanan eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün attı.

ATAYÜN MHP'DEN ADAY ADAYI OLDU
Paralel yapı iddialarına yönelik yürütülen 'Casusluk' soruşturması kapsamında "Devletin gizli kalması gereken bilgilerini casusluk amacıyla temin etmek" ve "Resmi belgede sahtecilik" suçlamasıyla tutuklanan eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün'ün milletvekili aday adayı olduğu öğrenildi. Yurt Atayün'ün MHP'den milletvekilliği için İzmir'den aday adaylığına başvurduğu belirtildi.