Torundan dedeye kapkaç oyunu

Arkadaşlarıyla organize ettiği kapkaç oyunuyla dedesinin 300 bin lirasını çalan torun lüks araç alınca yakayı ele verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2015 Güncelleme 13 Şubat 2015, 00:00
Torundan dedeye kapkaç oyunu

İÇİNDEKİLER

ANKARA Yenimahalle'de oturan emekli ve gayrimenkul zengini 79 yaşındaki Mehmet A. maddi sıkıntı yaşayan oğluna yardım etmek için bankadaki hesabından parasını çekmek istedi. Yaşlı adamın torunu 26 yaşındaki Sefa A. da dedesiyle birlikte bankaya gitti. Dede, torun 13 Ocak'ta bankadan 350 bin lira para çektiler. Mehmet A., 300 bin lirayı bir poşete koyup torununa verirken, 50 bin lirayı ise üzerine aldı.

CADDEDE KAPKAÇ
Mehmet A. ile torun Sefa A.
cadde üzerinde yürürken yanlarına yaklaşan bir kişi torunun elindeki poşeti alarak kaçtı. Sefa A. kapkaççıyı cadde üzerinde kovaladı ancak yakalayamayınca geri döndü. Olay polise aksedince ekipler 250 kamerayı inceledi ve kapkaççının Bilal A. (28) olduğu tespit edildi. Ayrıca Bilal A.'nın Sefa A.'nın arkadaşı olduğu belirlendi.

POLİS OPERASYONU
Soruşturmayı derinleştiren ekipler torun Sefa A.'nın lüks bir cip aldığını belirledi. Sefa A., arkadaşları Halil İbrahim Ü. ile Bilal A. yakalandı. Kapkaçın kurgu olduğu ortaya çıktı. Hayırsız torun ve arkadaşları tutuklandı.