İbo emin ellerde

ABD'ye giden türkücü İbrahim Tatlıses, 16 Şubat'ta ameliyat masasına yatacak. Ameliyatını ise Florida'nın ünlü profesörü Seza Güleç yapacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Şubat 2015 Güncelleme 06 Şubat 2015, 00:13
İbo emin ellerde

İÇİNDEKİLER

2011 yılında İstanbul'da uğradığı silahlı saldırı sonucu ölümden dönen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, uzun süren tedavisinin ardından ameliyat olmak için ABD'ye gitti. Miami'de yapılacak kritik beyin ameliyatından önce fizyoterapiye başlayan Tatlıses'in tetkiklerini Florida'nın en tanınmış profesörlerinden Prof. Dr. Seza Güleç yapıyor.

3 UZMAN TAKİP EDİYOR
Ankara Tıp Fakültesi mezunu Seza Güleç, New Orleans'da Kousiana Devlet Ünivesitesi'nde Nükleer Tıp ve Nükleer Onkoloji masterı yaptıktan sonra North Miami Beach'de Nükleer Tıp Radyoloji ve Biokimya Mühendislik'te cerrah profesör olarak büyük ün yaptı. 16 Şubat'ta ameliyat olması beklenen Tatlıses'in tedavisiyle ilgili olarak 3 profesörün birlikte alacağı karara göre hareket edileceği öğrenildi.

JİP VE EV SATIN ALDI
Uzun süreli tedavi için ABD'de kalacağını hesaplayan İbrahim Tatlıses kendisine lüks bir jip ile Miami zenginlerinin yaşadığı Miami Beach'te bir ev satın aldı. Oldukça ciddi bir ameliyat geçirecek olan Tatlıses'in sevenlerinden dua beklediği belirtildi.

CAN DOSTU YANINDA
Tatlıses'i Miami'de Sibel Can yalnız bırakmadı. Tatlıses, Twitter'dan paylaştığı fotoğrafın altına şöyle yazdı: "Sibel Can ve oğulları Engincan ile Emir ve de ben yani İbo'nuz, evladınız, kardeşiniz... Miami'de ziyarete geldiler."