Kılıçdaroğlu klasiği

Türk siyasetinin en çarkçı ismi olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yine sahne aldı Daha önce Fenerbahçe'nin şike yapmadığını ve sahte deliller üretildiğini iddia eden Kılıçdaroğlu, Trabzon'da farklı konuştu: 2010-11 sezonu şampiyonu Trabzonspor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ocak 2015 Güncelleme 18 Ocak 2015, 02:26
Kılıçdaroğlu klasiği

İÇİNDEKİLER

Gülen Terör Örgütü'nün Deniz Baykal'a kaset komplosuyla CHP Genel Başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu, Türk siyasi tarihinin en 'çarkçı' ismi oldu. Yüzlerce büyük gafa imza atan Kılıçdaroğlu, "nabza göre şerbet" vermeye devam etti. 2010-2011 sezonu için Gülen Terör Örgütü'nün Fenerbahçe'ye operasyon yapmasını eleştiren ve, "Sahte delil bile üretiyorlar. Fenerbahçe şike yapmadı" diyen Kemal Kılıçdaroğlu, Pensilvanya tarafından yönetilmeye başladıktan sonra 180 derece dönüş yaptı.

EFSANE TAKIMDIR
Paralel yapı'nın medyasında boy gösteren ve Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı darbe girişimlerine tam destek veren Kılıçdaroğlu, Trabzon'da şok eden bir açıklama yaptı. "2010- 2011 yılı şampiyonu kim?" sorusuyla karşı karşıya kalan Kılıçdaroğlu, Trabzon'da olması nedeniyle, "Trabzonspor" cevabını verdi. Kılıçdaroğlu ayrıca, şu ifadeleri kullandı: Trabzonspor Anadolu'nun efsane takımıdır. Hiçbir takım üst üste bu kadar şampiyonluk yaşamamıştır. Başka şampiyonlar da var ama Trabzonspor'un şampiyonluğu daha anlamlıdır... Bu sözler sosyal medyadaki Fenerbahçeliler'i isyan ettirdi. Çok sert eleştiriler yapan Fenerbahçe taraftarları, "Kendini genel başkan olarak gören bu zat, 'kaleci Lefter sayesinde Fenerbahçeli olmuştum' demişti. Atatürkçü CHP için bu adam bir felaket" yorumunda bulundu.

İşte o yorumlar:
* Kılıçdaroğlu'nu ciddiye alıp o partiye oy verenlere sesleniyorum. Bravo size...
*
Pensilvanyalı Kılıçdaroğlu, Cemaat'in CHP İmamı gibi oldu.
* CHP'nin açılımı Cemaat Halk Partisi.
*Ey Kılıçdaroğlu, CHP'yi yok etmek için daha ne yapacaksın merak ediyorum?
* Kılıçdaroğlu varsa felaket oradadır. Partide Atatürkçü kalmadı.
* Kılıçdaroğlu siyasal konularda ders olmalı. Öğrencilere 'böyle olmayın' örneklerinde anlatılmalı.
* 2015 seçimlerinden umudu olmadığını söyleyen bir adamdan ne beklenir ki.
*
Kılıçdaroğlu lütfen artık emekli olunve evinize dönün.