Cemaat yazarından o karikatüre destek

Parelel çetenin tetikçiliğini yapan Fatih Üniversitesi öğretim üyesi ve Today's Zaman yazarı İhsan Yılmaz, Peygamber Efendimiz'le ilgili karikatürü yayınlayan Cumhuriyet'e sahip çıktı.

Giriş Tarihi 14 Ocak 2015, 00:00 Güncelleme 14 Ocak 2015, 14:59
Cemaat yazarından o karikatüre destek

İÇİNDEKİLER

Paralel çetenin güdümünde çalışan, Cumhuriyet Gazetesi, bugün Charlie Hebdo'nun bazı karikatürlerine yer verdi. Gazete verdiği ekte Hz. Muhammed karikatürlerini çıkarırken gazetenin yazarlarından Hikmet Çetinkaya ve Ceyda Karan ise Charlie Hebdo'nun kapağına taşıdığı ve Peygamber Efendimiz'in resmedildiği karikatüre köşelerinde yer verdi.

Dün Sözcü ve Yurt gazetelerinin de sansürsüz yayınladığı karikatürü yayınlayan Cumhuriyet yazarlarına bir destek de Gülen grubuna yakınlığı ile bilinen Fatih Üniversitesi öğretim üyesi ve Today's Zaman yazarı İhsan Yılmaz'dan geldi.

Ceyda Karan'ın o karikatüre yer verdiği yazısını sosyal medyada paylaşmasının ardından "Geçmiş olsun. Sizinleyim" sözleriyle desteğini bildiren İhsan Yılmaz'ın bu sözleri tepki çekti.



GÜLEN'DEN "TIK" YOK

Paralel terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in bu hakaretler karşısında ses çıkarmaması dikkatlerden kaçmadı. Hz. Muhammed'e saldırıyı bizzat planlayan Gülen'in İslam için değil İslam düşmanları için çalıştığı da netleşti.



ZAMAN GAZETESİNDEN TEPKİ YOK
Gülen örgütünün Cumhuriyet'teki alçak provokasyona destek olduğunun bir kanıtı da Zaman gazetesinin hiçbir tepki vermemesi oldu. Karikatürü sansürsüz sırf provokasyon olsun diye yayınlayan Cumhuriyet yazarları Ceyda Karan ve Hikmet Çetinkaya'ya paralel medyadan tepki yerine, sosyal medyada destek vermeleri de Gülen örgütünün nasıl Bir "Peygamber düşmanı" olduğunu da gösterdi.

Kaynak: Haber 10,Ajanslar