Son model gol!

Alman takım, kamp için Antalya'yı seçti. Kulüp yönetimi, aynı otelde Rus modellerin de kalacağını öğrenince hemen çark etti. 'Daha sakin bir hazırlıkd önemi için' mekan değiştirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ocak 2015 Güncelleme 03 Ocak 2015, 00:00
Son model gol!

İÇİNDEKİLER

Rus mankenler, Alman takımında krize neden oldu. Alman 3. Lig kulübü MSV Duisburg takımı, devre arası transfer döneminde Antalya'da kamp yapmak istedi. Kulüp yönetimi, bir otelde rezervasyon yaptırdı. Ancak yönetim, aynı otelde 400 Rus mankenin konaklayacağını öğrenince neye uğradığını şaşırdı.

KIZLARDAN KAÇTILAR
Güzel modellerin futbolcuların kalbini çalmasından ve bunun sporcuların performansını kötü etkileyeceğinden korkan yönetim, hemen önlem düğmesine bastı. Takımı Rus kızlardan uzaklaştırmak için rotayı değiştirdi. Otelin Rus modellerin katıldığı bir yarışmaya ev sahipliği yapacağı bilgisini alan yöneticiler, Lara'daki başka bir otelde yeni bir rezervasyon yaptırdı. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Bahar dönemine daha sakin bir şekilde hazırlık yapmak istiyoruz" denildi. Alman ekibin 8-16 Ocak tarihleri arasında, Royal Wings Otel'de konaklayarak sıkı bir kampa gireceği belirtiliyor.